بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر“؛ حجت الاسلام صادقی امام جمعه شهرستان رابر در مراسم شبی در محضر قرآن، ضمن تشکر از بانی این مراسم فرهنگی گفت: در قرآن نزدیک به ۳۰۰آیه درباره ولایت در شأن و فضیلت امیرالمؤمنین(ع) وارد شده است.
وی با بیان دو مباهله در مباحثه با خصم در مسایل کلی دین همچون نبوت پیامبر ویا ولایت امیر مومنان به اهمیت غدیر و بیعت با ولایت تأکید کرد و گفت : در تفسیر سوره معارج بخش اول آن از عذاب سریع کسى سخن میگوید که بعضى از گفته هاى پیامبر صلّى اللّه علیه و آله را انکار کرد، و گفت: اگر این سخن حق است عذابى بر من نازل شود و نازل شد.
امام جمعه رابر به خصوصیات قیامت اشاره کرد و افزود: در روایتی از امام صادق (ع) نقل شده؛ کسی که سوره معارج را بخواند در روز قیامت خداوند او را نگه نمی دارد و به بهشت می برد، هر ساعت قیامت ۵۰هزار سال است.
وی سفارش کرد: در دنیا نسبت به حفظ ولایت حضرت امیرالمومنین (ع) و فرزندانش ونیز بغض و کینه دشمنان امیرالمومنین (ع) و اهل بیت (ع) را در دلهای خود و فرزندانتان روز به روز بیشتر بگردانید.
گفتنی است در این مراسم معنوی علاوه بر تلاوت کلام نورانی قرآن، در پایان مراسم با اجرای مسابقه و تشویقات حجت الاسلام محمدی به نوجوانان شرکت کننده جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام /






















