بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر”؛ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با خبرنگار سیاسیشبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص گمانه زنی هایی که برای ورود وی به انتخابات سال ۹۶ وجود دارد اظهار داشت: در حال حاضر وظیفه خود را تقویت اقتدار نظام می دانم و علت اینکه دوباره لباس پاسداری پوشیدم مربوط به تهدیداتی است که اخیراً برای کشور ما و جهان اسلام به وجود آمده است.
وی ضمن بیان این نکته که امنیت و اقدار ایران اسلامی از همه چیز برای من مهم تر است، خاطر نشان کرد: امروز وقت خود را در این مسیر صرف می کنم و برای آموزش های نظامی و انتقال تجارب به برادران خود در سپاه کمک می کنم؛ سعی می کنم پاسدار اقتدار و امنیت کشور باشم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که آیا در جلسات هماهنگی اصولگرایان حاضر می شوید و اگر اصولگرایان از شما بخواهند که به عنوان نامزد در انتخابات آتی حاضر شوید آیا تصمیم تان عوض می شود گفت: به هیچ عنوان قصد شرکت در انتخابات را ندارم و شخصا به عنوان نامزد در انتخابات بعدی حاضر نخواهم شد.
انتهای پیام/









