بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
به گزارش “صبح رابر”به نقل از شبکه ایران/ طبق گزارش «المیادین»، «بنیامین نتانیاهو» در واکنش به سخنان «حسن روحانی» رئیس جمهور منتخب گفت: روحانی زودتر از آنکه ما انتظار داشتیم چهره واقعی خود را نمایان ساخت.
وی افزود: حتی اگر روحانی سخنان خود را انکار کند اما حرفهای او روش و رویکرد نظام جمهوری اسلامی ایران است.
نتانیاهو افزود: سخنان روحانی باید جهانی را که بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران در توهم به سر میبرد هوشیار کند.
وی همچنین مدعی شد رئیس جمهور در ایران تغییر کرده است اما هدف نظام این کشور که دست یابی به سلاح اتمی برای تهدید خاور میانه و صلح جهانی است تغییر نکرده است.
حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب که در حاشیه راهپیمایی روز قدس با خبرنگاران سخن میگفت، اظهار داشت: روز قدس از یادگارهای حضرت امام(ره) و روزی است که مردم وحدت جهان اسلام را در برابر هرگونه ظلم و تجاوز به نمایش میگذارند.
روحانی افزود: در سایه اشغال سرزمین مقدس فلسطین و قدس عزیز، در منطقه زخمی در بدن دنیای اسلام نشسته است.
رئیسجمهور منتخب گفت: روز قدس در واقع یادآور حق تاریخی مردم مسلمان فلسطین است که دنیای اسلام این حق تاریخی را فراموش نخواهد کرد و در برابر ظلم و تجاوز خواهد ایستاد/











