بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر”؛ همایش ما زنده ایم در دبیرستان شبانه تاج الدینی شهرستان رابر با حضور دانش آموزان برگزار شد.
در این همایش حجت الاسلام محمدی سلیمانی در رابطه با تقویت و تثبیت روحیه عاشورایی در جامعه اسلامی گفت: ماه عسل غزاداریها و خیمه عزا به پا کردن شناخت یزیدیان زمان است.
وی لازمه عاشورایی ماندن را تکلیف پذیری دانست و افزود: برای عاشوایی ماندن باید روحیه تکلیف پذیری را در خود تقویت کنید و برای کسب روحیه تکلیف پذیری باید به اصل تکلیف پی ببریم، در تشخیص تکلیف و هدفمند کردن تکلیف گام برداریم .
حجت الاسلام محمدی سلیمانی با بیان اینکه تکالیف دینی هیچ گونه از انسان بالغ و عاقل ساقط نمی شود تصریح کرد: در حفظ حیا و عفت، تاج بندگی حجاب زهرایی، دوری از غرور، تکبر و بدبینی تلاش کنید، پایبند بر مسائل دینی باشید و محوریت زندگی خود را رضای خداوند متعال قرار دهید.
انتهای پیام /























