حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر”؛ علیرام نورایی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و هنر شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در مورد فیلم “یتیم خانه ایران” و اتفاقات سال ۱۲۹۶ اظهار داشت: اتفاق خیلی عجیبی است و متاسفانه در تمامی عمری که داشته ایم هیچ وقت اشاره ای به حادثه تلخ ۱۲۹۶ و کشتار ایرانی ها حتی در کتاب درسی و تاریخی نشده بود.
وی ادامه داد: وقتی آقای طالبی فیلمنامه را برای مطالعه به بنده دادند و در کنار فیلم نامه چند منبعی هم که خودشان مورد مطالعه قرار داده بودند معرفی کردند، واقعا از اتفاقاتی که در آن زمان رخ داده بود شگفت زده شدم و انگیزه لازم برای حضور در این سینما را بدست آوردم.
نقش اول فیلم “یتیم خانه ایران” اظهار داشت: خیلی خوشحال هستم که در این پروژه و برای دومین بار با آقای طالبی همکای کرده ام و توانستیم بخشی از تاریخ حذف شده ایران را زنده کنیم.
علیرام نورایی در مورد صحنه های جذاب فیلم گفت: مردم ایرانی وطن دوست و وطن پرست هستند که در لایی های زیرین همه این غیرت وجود دارد؛ همانگونه که در دفاع مقدس مشخص و ثابت شد که که ایرانی ها برای خاکشان با غیرتشان می توانند در مقابل کل دنیا بایستند.
وی ادامه داد: به هر حال این فیلم هم به نوعی تاثیر گذار است در وجه شخصیتی ما ایرانی ها که باعث تحریک می شود؛ موقع فیلمبرداری هم همین حس و هیاهویی که نشات گرفته از غیرت ایرانی ست بین همه یکسان بود.
علیرام نورایی در پایان گفت: سینمای ایران سالهاست مثل گذشته قهرمان نداشت؛ به نظر بنده “یتیم خانه” بعد از چند سال ها روایتی را قصه گویی می کند که قهرمان دارد و نیاز جامعه امروزی ست که قهرمانان را نشان دهد.
دانلودDownload
انتهای پیام











