بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
به گزارش “صبح رابر“؛ سرهنگ برات اویسی، فرمانده انتظامی شهرستان چناران در گفتوگو با ندای چناران اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی ماه صفر و شهادت رسول گرامی اسلام (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) برای ارائه خدمات بهتر به زائران پیاده حرم رضوی نیاز است که مدیران محترم کاروانها افرادی را بهعنوان انتظامات تعیین کنند و در طول مسیر با مراکز و واحدهای انتظامی تعامل و همکاری تنگاتنگ داشته باشند.
وی ادامه داد: زائران محترم حداقل باید ۱۰ متر از جاده فاصله داشته باشند و بههیچعنوان از آسفالت جاده برای تردد استفاده نکنند.
وی بابیان اینکه جهت حرکت کاروانهای پیاده باید خلاف جهت حرکت وسایل نقلیه باشد، گفت: زائران گرامی تحت هیچ شرایطی از سمت راست حرکت نکنند و جهت حفظ امنیت جانی خود از تردد و پیادهروی در طول شب اکیداً خودداری کنند.
اویسی بابیان اینکه در ساعات ابتدایی و انتهای روز دید کافی از سوی رانندگان وجود ندارد، بیان داشت: کاروانهای پیاده در صورت امکان، از تنپوش شب نما استفاده کنند و در غیر این صورت وسایل و یا علائم هشداردهنده در جلوی کاروانها بکار گرفته شود.
فرمانده انتظامی شهرستان چناران ضمن تأکید بر استفاده از موکبها و اماکن تعیینشده و دارای مجوز جهت اسکان در شب، خاطرنشان کرد: مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ بهصورت شبانهروزی در خدمت مردم است و زائران محترم در طول مسیر توصیههای پلیس و عوامل امدادی را مدنظر قرار دهند و با عوامل انتظامی همکاری سازندهای داشته باشند تا انشاءالله شاهد سفری ایمن و بهدوراز هرگونه خطری باشیم.
انتهای پیام/











