وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آخرین اخبار از تحولات حلب حاکی از آن است که حدود ۹۸ درصد از شهر حلب آزاد شده است و اکنون تنها محلههای «الزبدیه، السکری، الانصاری و المشهد» باقی مانده است.
خبرنگار بین الملل فارس در سوریه گزارش داد که شمارش معکوس برای آزادی کامل این شهر در حالی به صدا درآمده است که مردم پس از پنج سال ظلم و جنایت تروریست ها به خیابان ها آمده اند و به جشن و شادی مشغول هستند.
این منبع میدانی افزود: تروریست ها نفس های آخر حیاتشان را در حلب می کشند و فقط دو گزینه تسلیم و مرگ برای آنها باقی مانده است.
این منبع میدانی گفت: مردم با حضور گسترده در محلات و خیابان های محلات جنوبی در شرق شهر حلب با شلیک تیر هوایی مشغول برگزاری جشن هستند.
به گزارش بین الملل فارس، عناصر تروریستی در پنج سال گذشته نیمی از شهر حلب را اشغال کرده بودند اما نیروهای سوری و مقاومت پس از تکمیل محاصره آنان از سه هفته قبل عملیات پاکسازی شهر را آغاز کردند و در نهایت امشب به پنج سال جنایت تروریست ها پایان دادند.
حلب دومین شهر بزرگ سوریه است و روزی پایتخت اقتصادی این کشور بود اما با آغاز جنگ جهانی علیه این ملت، این شهر توسط تروریست ها ویران شد و علاوه بر اموال و ثروت مردم، تجهیزات کارخانجات این شهر صنعتی در ترکیه به فروش رفت.
انتهای پیام/









