به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن روحانی که دولت خود را «دولت راستگویان» نامیده بود، در تازهترین حرف های تلویزیونیاش در مقابل دیدگان مردم ایران به صراحت اعلام کرد: «هر دو هفته یکبار، جلسات شورایعالی فضای مجازی داریم!»
این در حالی است که واقعیت چیز دیگری بوده و طی چهارسال گذشته بسیاری از مسئولان نسبت به عدم برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی اعتراض داشته اند.
بی نظمی ها در جلسات شورای عالی فضای مجازی تا جایی رسید که حتی برخی موارد به وجود آمد که با گذشت دو ماه حتی یک جلسه هم تشکیل نشد و همین موضوع باعث شد تا تذکراتی نست به این وضعیت داده شود.
مرداد ماه سال گذشته بود که اعضای این شورا در مصاحبه هایی بی نظمی در این شورا را رسانه ای کردند؛ حجت الاسلام سالک، عضو حقوقی شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه شورای عالی فضای مجازی یکی از مهمترین شوراهای عالی در کشور است که ضرورت تشکیل جلسات منظم آن برهیچکس پوشیده نیست، اظهار کرده بود که با توجه به هجمه سنگین حاکم بر فضای مجازی کشور، تشکیل جلسات منظم شورای عالی فضای مجازی به عنوان نهاد عالی سیاستگذار در این عرصه، ضروری است.
وی سال گذشته با تاکید بر اینکه اعضای شورای عالی فضای مجازی بر عدم تشکیل منظم جلسات این شورا اعتراض دارند گفته بود که اعضای شورا، اعتراض خود را برای بی نظمی برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی به رئیس جمهور به عنوان رئیس این شورا اعلام کردند.
عدم برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی در سال های گذشته باعث شد که بسیاری از طرح ها و موضوعات در فضای مجازی که نیازمند سیاستگذاری است معطل بماند و حتی در آستانه انتخابات مجلس این موضوع با شدت بیشتری عیان شد تا جایی که فضای مجازی بستری برای بسیاری از تخلفات انتخاباتی شد.
نکته قابل توجه در سخنان روحانی تاکید وی بر تشکیل این جلسات به صورت هر دو هفته یک بار بوده اما در حقیقت براساس حکم تشکیل شورای عالی فضای مجازی، مقرر شده که هر سه هفته یک بار جلسات این شورا برگزار شود.
از طرف دیگر با توجه به اینکه ۴۱ ماه از آغاز به کار دولت یازدهم می گذرد، طبق حرف های روحانی باید تاکنون ۸۲ جلسه شورای عالی فضای مجازی تشکیل شده باشد؛ و این در حالی است که بر اساس مستندات موجود، فقط ۳۶ جلسه برگزار شده است! یعنی به طور متوسط هر ۵۰ روز یکبار!
این موضوع به خوبی در سایت شورای عالی فضای مجازی هم مشخص بوده تا جایی که بررسی آمار نشان می دهد تنها در ۲ ماه اخیر این جلسات اندکی نظم گرفته است و حتی فاصله زمانی برخی از جلسات به ۵ ماه هم رسیده است.
انتهای پیام/