حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش”صبح رابر“؛ حجت الاسلام علیدادی سلیمانی در خطبه های این نماز با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه(س)گفت : امام رضا(ع) در وصف خواهر بزرگوارش زیارت نامه ای دارد که از نشانه ها و فضایل این بانوی بزرگوار است در این زیارت نامه می خوانیم :«یا فاطمه اشفعى لى فى الجنه فانّ لک عندا… شأناً من الشأن؛اى فاطمه مرا در مورد ورود به بهشت شفاعت کن؛ چراکه در پیشگاه خداوند داراى مقامات و درجات بسیار ارجمندى هستى.»
وی افزود: امام جواد (ع) فرمودند: هرکس عمه ام را در قم زیارت کند او سزاوار بهشت است.
امام جمعه هنزاء با تسلیت ارتحال عالم مجاهد، یار امام (ره) و رفیق دیرین رهبری، خطیب سالهای نماز جمعه تهران آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: از خصوصیات بارز اخلاقی این انسان در پیام شب گذشته حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی )شنیدیم و خوانید ، فردا (سهشنبه) رهبر معظم انقلاب در مراسم تشییع پیکر آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه تهران، نماز بر پیکر ایشان اقامه خواهد کرد.
وی اضافه کرد: انسان هیچگاه نباید از فیض و رحمت الهی نا امید و مایوس شود و باید با توبه و دوری از گناهان و با استغاثه به درگاه ایزد منان طلب باران نمود.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی سه مرحله صلوات، استغفار و دعا را از مراحل دعاکردن برشمرد وگفت: قبل از دعا کردن برگناهانمان استغفار کنیم.
انتهای پیام



















