آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛ به نقل از آرمان کرمان؛ یدالله حسن پور در گفت و گو با خبرنگار ما گفت :در راستای مبارزه همه جانبه با پدیده شوم قاچاق در سطح استان،ماموران انتظامی از فعالیت داروخانه ای که اقدام به توزیع و فروش داروهای غیر مجاز قاچاق می کرد، با خبر شدند.
وی افزود:پس از انجام اقدامات اطلاعاتی داروخانه مورد نظر در شهر کرمان شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی ، از محل مورد نظر بازرسی شد.
رئیس پلیس آگاهی گفت : براساس بررسی های انجام شده از داروخانه مذکور ۱۷هزار و ۱۶۰ عدد انواع قرص و دارو و ۵ هزار و ۱۱۶عدد لوازم پزشکی که فاقد اسناد و مدارک گمرگی بودند کشف شد.
وی در ادامه بیان کرد:در این رابطه کالاهای کشف شده به مراجع ذی صلاح تحویل داده شد.
مقام انتظامی با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با مجرمان و قاچاقچیان ، از شهروندان خواست با ارائه گزارش ها و اطلاعات خود از طریق تلفن ۱۱۰ به مراکز پلیس در افزایش امنیت اجتماعی و اقتصادی جامعه خود اثر گذار باشند.
انتهای پیام/






