وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر“؛ حسین کچوئیان، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مورد سند ۲۰۳۰ که به صورت محرمانه توسط برخی مسئولان دنبال شده است اظهار داشت: نقطه نظرات مقام معظم رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰ کاملاً به جا و صحیح بوده است و به دنبال پیگیری این نقطه نظرات در شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سند۲۰۳۰ هستیم.
وی با بیان اینکه تا کنون بارها به مجریان ۲۰۳۰ در کشور اعتراض کردهایم خاطرنشان کرد: قطعاً شورای عالی انقلاب فرهنگی از مواضع اعتراضی خود نسبت به این سند کوتاه نمی آید و قطعاً باید جلوی اجرای آن در کشور گرفته شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از سخنان موافقان اجرای ۲۰۳۰ در کشور یادآور شد: برخی که می گویند هنوز این سند اجرا نشده کاملاً اشتباه می کنند چرا که رهبر انقلاب برای دومین بار نسبت به برخی از عواقب این سند تذکراتی را فرمودند و حتی ایشان عنوان کردند که برخی به دنبال حذف فرهنگ شهادت و مقاومت در کشور هستند.
کچوئیان یاد آور شد: حذف فرهنگ ایثار و شهادت از کتب درسی ما تا کنون در چارچوب سند ۲۰۳۰ بوده و باید مسئولان مربوطه توضیح بدهند به دستور چه کسانی این موارد از کتب درسی حذف شده اند؟
وی همچنین خاطر نشان کرد: روز سه شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی جلسه ای تشکیل می دهد که این جلسه برای پذیرش یا عدم پذیرش ۲۰۳۰ نیست چراکه ۲۰۳۰ اساساً از هیچ مجرای قانونی وارد نشده است؛ این جلسه برای این است که متصدیان اجرای ۲۰۳۰ توضیح بدهند چرا این سند را پذیرفتند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هشدار داد: تنها رونوشتی از مصوبه هیئت وزیران به بسیاری از ارگان ها زده شده است که این به معنای آگاهی آنها نیست؛ در حال حاضر بحث بر سر رو نوشت مصوبه هیات وزیران نیست بلکه بحث اصلی این است که در جایی که مجلس، شورای نگهبان، شورای عالی انقلاب فرهنگی و … با یک سند مخالف هستند چرا این سند در حال اجرا در کشور است؟
انتهای پیام/






