حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر“؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان؛ سید وحید احمدی طباطبایی سرپرست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در رابطه با بستری بیماران مشکوک به تب کنگو در کرمان و شهرستانهای تابعه به خبرنگار ما گفت: معمولا با گرم شدن هوا این مورد بیماری نیز ممکن است شایع شود و انتقال آن از طریق کنه صورت می پذیرد.
وی گفت : به علت همجواری با سیستان و بلوچستان و قاچاق دام از طریق این استان به دیگر شهرستانها احتمال وجود این بیماری وجود دارد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان یکی دیگر از موارد مشکوک به تب کریمه کنگو را کشتار دام در کشتارگاه های غیرمجاز عنوان کرد و بیان داشت:برای مردم عمومی جای نگرانی وجود ندارد و نکته ای که مهم است بیشتر جزو بیماری های شغلی می باشد از جمله قصابان، دامداران و دامپزشکان که بیشتر با دام در تماس هستند.
طباطبایی خاطرنشان کرد: اگر به روستاهای اطراف سفر می کنید حتما از لباس پوشیده استفاده نمایید و حتی المقدور از تماس با دام خودداری کنید تا از گزش کنه در امان باشید.
وی افزود: یکی از مواردی که بسیار مهم است اینکه نیروی انتظامی باید به جد از قاچاق دام جلوگیری نماید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان اذعان داشت: خوشبختانه کشتارگاه کرمان مجهز بوده و دارای ساختمان پیش سردخانه می باشد و گوشت بعد از ذبح به مدت ۲۴ ساعت قبل از رسیدن به دست مشتری به پیش سردخانه منتقل می شود.
طباطبایی تصریح کرد: به هر حال مواردی که مردم باید رعایت کنند این است که بعد از خرید گوشت آن را ۲۴ ساعت داخل یخچال نگهداری و سپس برای خورد کردن آن از دستکش استفاده نموده و برای پخت گوشت را خوب حرارت دهند.
وی از سه مورد مشکوک به تب کریمه کنگو بستری در بیمارستان افضلی پور کرمان خبر داد و گفت: این سه بیمار متعلق به شهرستان کرمان می باشند که به جهت تماس بیشتر با دام مشکوک به این بیماری شده و سریعا برای مداوا به بیمارستان مراجعه و در حال حاضر وضعیت جسمانی آنها رو به بهبود است و طی امروز و فردا مرخص خواهند شد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از موارد مشکوک در سایر شهرستانهای استان کرمان خبر داد و بیان داشت: موارد مشکوکی در برخی از شهرستان ها از جمله زرند، بافت و شهربابک نیز مشاهده شده که حال آنان وخیم نبوده و تحت درمان قرار گرفته اند.
وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان با مشکل کمبود دارو روبرو نیستیم ، عنوان کرد: مردم باید خیلی مواظب باشند و گوشت مورد نیاز خود را از قصابی های مجازی که مهر کشتار داشته باشند خریداری نمایند.
انتهای پیام/











