حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان ؛ حجت الاسلام محمدعلی محسن زاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در محل مهدیه لشکر ۴۱ ثارالله اظهار داشت : بنده سردار نوری را در حفظ ساختار و سازمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حفیظ و علیم یافتم .
وی افزود : سبقه من یک سبقه نظامی و پاسداری است و در این سال های متمالی از حضور سردار نوری در بحث نهضت روشنگری و آموزش های نظامی بهره ها برده ایم .
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان خاطر نشان کرد : آثار زحمات ایشان را می توان در شرق و جنوب استان به عینه دید.
محسن زاده تاکید کرد : در برابر منافقین و مافیای قدرت و ثروت در استان کرمان سردار نوری را به مصداق حرب لمن حاربکم دیدم .
وی بیان کرد : سالیان متمادی است که سردار ابوحمزه را می شناسم و تمام این ویژگی ها در وی هم جمع می باشد و در پایان از فرماندهی کل سپاه در انتخاب این شخص تشکر می کنم.
انتهای پیام/











