حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر“؛ زرد آلو از سری میوه های پرخاصیت منطقه سردسیری شهرستان رابر است که در حال حاضر فصل ترشاله های خوشمزه شهرستان رابر فرا رسید، با یک بار خوردن، طعم دلپذیر آنها برای همیشه زیر دندانتان میماند.
در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند. که زردآلو خشک منبع غنى پتاسیم است. مصرف ۲.۵ تا ۳.۹ گرم پتاسیم در رژیم غذایى به طور روزمره،در افراد داراى فشار خون طبیعى و بالا سبب کاهش فشار خون مىگردد.
در زردآلو خشک مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان ها بسیار موثر است وحاوی مقدار زیادی انرژی است که با حجم کم، انرژی زیادی را بسیار سریع در دسترس قرار می دهد. به علاوه، به خاطر غنی بودن از پتاسیم اثر «ضد گرفتگی عضلانی» هم دارد.
تصاویری که مشاهده می کنید عکسهای زردآلو خشک میوه ای خوشمزه و خوش رنگ که شهروند خبرنگار رابر ارسال کرده است.
انتهای پیام/



















