بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر“؛ زرد آلو از سری میوه های پرخاصیت منطقه سردسیری شهرستان رابر است که در حال حاضر فصل ترشاله های خوشمزه شهرستان رابر فرا رسید، با یک بار خوردن، طعم دلپذیر آنها برای همیشه زیر دندانتان میماند.
در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند. که زردآلو خشک منبع غنى پتاسیم است. مصرف ۲.۵ تا ۳.۹ گرم پتاسیم در رژیم غذایى به طور روزمره،در افراد داراى فشار خون طبیعى و بالا سبب کاهش فشار خون مىگردد.
در زردآلو خشک مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان ها بسیار موثر است وحاوی مقدار زیادی انرژی است که با حجم کم، انرژی زیادی را بسیار سریع در دسترس قرار می دهد. به علاوه، به خاطر غنی بودن از پتاسیم اثر «ضد گرفتگی عضلانی» هم دارد.
تصاویری که مشاهده می کنید عکسهای زردآلو خشک میوه ای خوشمزه و خوش رنگ که شهروند خبرنگار رابر ارسال کرده است.
انتهای پیام/

















