خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
به گزارش “صبح رابر”؛ استاندار کرمان طی بازدیداز پروژه های در دست اجرای بخش هنزاء شهرستان رابرگفت: پروژه۱۰ کیلومتر روکش آسفالت مسیر بین پلیس راه مرصاد تا میدان هفت باغ علوی با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حال اجراست .
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان نیز در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از روند عملیات پروژه ۱۰ کیلومتر روکش آسفالت مسیر بین پلیس راه مرصاد تا میدان هفت باغ علوی، گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حال اجراست که از مجموع۱۰ کیلومتر، تاکنون سه کیلومتر روکش آسفالت اجرا شده و هفت کیلومتر آن زیرسازی شده و روکش در حال اجراست.
خداداد مقبلی افزود: پیمانکار این پروژه طی ۱۰ روز آینده، پروژه روکش آسفالت هفت باغ علوی به سمت جوپار را با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان را آغاز می کند.
استاندار کرمان و مجمع نمایندکان استان پس از بازدید از پروژه احداث ورودی شهر هنزاء، در جمع عشایر بندر هنزاء حضور یافت و طی جلسه ای با سران عشایراستان موانع و مشکلات عشایری استان مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه اساسی ترین مشکلات وخواسته های عشایر نبود زیرساخت های لازم گردشگری، راه مناسب ، آب آشامیدنی و تولیدات عشایر ونبود صنایع مورد نیاز از خواسته های عشایر مطرح و مصوب شد.












