به گزارش “صبح رابر“؛ چهاردهم مرداد درتقویم رسمى ایران بهعنوان روز«حقوق بشر اسلامى و کرامت انسانى» نامگذارى شده است. حقوق بشر مسأله اى است که همیشه دستاویزى براى قدرتهاى بزرگ بوده است تا به وسیله آن کشورهاى مستقل را تحت فشار قرار دهند و به اهداف سلطه گرانه خود برسند، در واقع آمریکا، پس از فروپاشى شوروى و فرو ریختن دیوار برلین که به معناى پایان جنگ سنتى سرد محسوب مى شد، این رویکرد را به عنوان یک ابزار در جعبه سیاستهاى داخلى و خارجى خود قرار داد. ابزارى که پس از واقعه یازده سپتامبر به شدت مورد استفاده قرار گرفت.
آمریکا علاوه بر جنایات و قتل عامى که در حق اهالى بومى و سرخ پوستان قاره آمریکا داشته، بعد از استقلال از انگلیس هم به قتل و سرکوب مردم آمریکا و ملتهاى دیگر قاره هاى جهان اهتمام و توجه خود را معطوف داشته است، این جنایات آمریکا در حق ملتهاى دیگر بسیار وسیع هستند.
نمونه بارز این عملکرد متهم کردن کشور ایران به نقض حقوق بشر مى باشد که مقامات غربى با تمسک به آن تلاش کردهاند ضمن اعمال تحریم هاى اقتصادى و سیاسى علیه کشورمان، چهره نظام جمهورى اسلامى ایران را مخدوش کرده و زمینه رویگردانى بین المللى از کشورمان را فراهم سازند.
درواقع آمریکا ۳۸ سال به صورت مداوم تلاش کرده است تا علاوه بر انجام انواع اقدامهاى خصمانه براى مهار انقلاب اسلامى، تعدیل مواضع، تغییر سیرت و محتواى جمهورى اسلامى و دست برداشتن از احکام و شریعت اسلامى، با بهره گیرى از دستگاه هاى تبلیغاتى جریان ساز صهیونیستى موضوع حقوق بشر را به حربهاى جهت اعمال فشار بر کشور ایران تبدیل کند.
این درحالى است که کشورهاى غربى از خشونت و رفتار ضد انسانى خود چشم پوشیده و با دادن شعار دفاع از حقوق بشر، این شعار را ابزارى براى استعمارگرىهاى خود ساخته اند.
انتشار اعلامیه حقوق بشر اسلامى از سوى کشورهاى عضو سازمان کنفرانس اسلامى پیش درآمدى شد بر اینکه کشورهاى اسلامى نیز با تأسى از اندیشه هاى ناب اسلامى، اعلامیهاى را در خصوص چارچوبهاى حقوق بشر و کرامت انسانى منتشر کنند تا در مقابل اعلامیه جهانى حقوق بشر که بعضا در مواردى با چارچوبهاى اسلامى تناقض دارد، بتواند راهکارى جمعى براى ارزش گذاشتن به حقوق انسانها از نگاه شریعت اسلامى باشد.
حقوق بشر همواره از موضوعاتى بوده که کشورهاى استعمارگر و صاحب قدرت از آن به عنوان حربهاى براى سلطه بر کشورهاى دیگر در طول تاریخ استفاده کرده اند.
جنایتهاى آمریکا در حق ملت ایران:
۱. نقش اساسى، مهم و پررنگ آمریکا درطراحى واجراى کودتاى۲۸مرداد ودخالت مستقیم درتمامیت ارضى ایران مستقل
۲. نقش و کمکهاى امنیتى آمریکا در راه اندازى سازمان مخوف و نفرت انگیز ساواک
۳. حمایت شدید آمریکا از سرکوب مخالفان رژیم شاه و اطاعت بى چون و چراى شاه مخلوع از اوامر آمریکا
۴. طراحى کشتار و قتل دانشجویان و دانش آموزان در جلوى در اصلى دانشگاه تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۷
۵. طراحى کودتاى نظامى و قلع و قمع کردن گسترده مردم مسلمان ایران با مأموریت مخفى ژنرال هایزر در سال ۱۳۵۷
پس از پیروزى شکوهمند انقلاب اسلامى ایران جنایتهاى بىشرمانه و دخالتهاى وقیحانه ى شیطان بزرگ آمریکا، ادامه یافته و حتى در موارد بى شمارى گسترده تر و پررنگتر هم شده؛ محورهاى دخالتها و کارنامه سیاه و نفرت آور آمریکا را پس از پیروزى انقلاب اسلامى مى توان به شرح زیر عنوان کرد:
۱. حمایت از گروههاى به اصطلاح میانه رو (نهضت آزادى جبهه ملى و سایر ملى گراهاى ضد مذهب)
۲. طراحى نقشه تجزیه ایران و حمایت از گروههاى تجزیه طلب و ایجاد آشوبهاى قومیت ها در بین مرزنشینان
۳. اعمال فشار اقتصادى؛ دستور قطع خرید نفت از ایران؛ دستور توقیف همه دارایىهاى دولت ایران در آمریکا و منع اغلب صادرات و معاملات مالى با ایران
۴. حمله نظامى به طبس و بمباران پایگاههاى هوایى سراسر ایران در اردیبهشت ۱۳۵۹
۵. طراحى کودتاى نوژه به منظور حمله به فرودگاه و ایستگاه رادیویى و محل سکونت امام خمینى(ره) در تیرماه ۱۳۵۹
البته به این فهرست سیاه باید جنایتهاى آمریکا در دوران دفاع مقدس را نیز که شامل؛
۱. تشویق و تحریک عراق به آغاز جنگ تحمیلى در شهریور ۱۳۵۹
۲. حمایت سیاسى، حقوقى و تبلیغاتى از بنىصدر مزدور در خرداد ۱۳۶۰ و حمایت طولانى تر از سازمان مجاهدین خلق به عنوان گروه تروریستى و ضدانقلاب با چهره نفاق
۳. به کارگیرى خطمشى براندازى و مهار علیه ایران
۴. ارایه کمکهاى وسیع مالى، تسلیحاتى و اطلاعاتى به رژیم بعثى عراق در جنگ تحمیلى
۵. مجهز ساختن رژیم بعثى عراق به سلاحهاى شیمیایى و میکروبى علیه ایران
۶. حمله به سکوهاى نفتى ایران در سال ۱۳۶۶
۷. حمله به چند فروند از ناوگان دریایى ایران در خلیج فارس در سال۱۳۶۶؛ سرنگون کردن هواپیماى مسافربرى ایران بر فراز خلیج فارس در تیرماه ۱۳۶۷
دشمنى هاى آمریکا با مردم ایران فقط مربوط به دوران گذشته نیست؛ بلکه روند آن شرارتها و ددمنشى ها تا همین امروز ادامه دارد: شرارتها، ددمنشى ها و دخالتهاى بىشرمانهى آمریکا در امور ایران از نظر حجم و عمق آن بسیار افزوده شده و دشمنىها شکل مرموزتر و پیچیده ترى به خود گرفته است. در ادامه به برخى از این دخالتها در عصر حاضر اشاره مىکنیم و فهرست وار برمى شمریم:
۱. تشدید تحریمهاى یکجانبه، غیرمنطقى، ظالمانهى اقتصادى علیه ایران در دوران بوش پدر، کلینتون و بوش پسر و اوباما
۲. طراحى آشوب و بلوا و مدیریت و هدایت اغتشاشات خیابانى براى فروپاشى و براندازى نظام مقدس جمهورى اسلامى ایران در جریان فتنه ى سالهاى ۷۸ و ۸۸
۳. سرمایه گذارى براى ایجاد جنگ نرم و تربیت مجریان طرح فروپاشى و استحاله از دورن
– نفوذ در مراکز دانشگاهى، دانشجویان و اساتید از طریق شبکه جهانى روشنفکران وابسته
۴. تلاش براى دامن زدن به اختلافهاى داخلى، قومى، قبیله اى و مذهبى و تبدیل اختلافات دیدگاهى به تخاصمات فرسایشى
۵. برنامه ریزى براى حذف اسلامیت از جمهوریت و جداکردن دین از سیاست (سکولاریزه کردن)
۶. ممانعت از اجراى قرارداد احداث نیروگاه اتمى بوشهر میان ایران و آلمان
۷. اعمال سیاست مهار دوگانه علیه ایران از سال ۱۳۷۲
۸. اجراى پروژه ایرانهراسى و تحریک کشورهاى منطقه علیه ایران
۹. ایجاد ممانعت در مسیر قرارداد تکمیل نیروگاه اتمى بوشهر توسط روسیه
۱۰. معرفى ایران به عنوان بزرگترین مانع پروسه صلح خاورمیانه و دادن لقب محور شرارت به ایران در دوران ریاست جمهورى بوش پسر
۱۱. معرفى ایران به عنوان طراح انفجار بوئینس آیرس در آرژانتین
۱۲. تصویب هر ساله ى بودجه هاى کلان در کنگره آمریکا براى سرنگونى و براندازى جمهورى اسلامى ایران با توجه به افزایش کسرى بودجه آمریکا و افزایش میزان بدهکارى دولت آمریکا
۱۳. طراحى قطعنامه هاى متعدد علیه وضعیت حقوق بشر در ایران
۱۴. ترویج مستمر سکولاریسم و لائیسم در کشور براى تخریب فرهنگ اسلامى
۱۵. طراحى تهاجم و شبیخون فرهنگى علیه فرهنگ ایران اسلامى
۱۶. تلاش فزاینده براى محروم ساختن ملت ایران از دانش صلح آمیز هستهاى و مواهب و مزایاى آن براى جامعه
۱۷. اتهام تروریسم به بهانه هاى مختلف بر ضد ایران
۱۸. تلاش گسترده براى جلوگیرى از دستیابى دانشمندان ایرانى به علوم پیشرفته
۱۹. ترور دانشمندان هسته اى
۲۰. کارشکنى هاى مختلفت براى اجراى صنعت هسته اى
۲۱. تحریمهاى پى درپى اقتصادى و سیاسى
حضرت امام خمینی(ره)فرمودند: غربى که انسان را نمى شناسد چطور مى تواند حقوقش را تأمین کند؟!
علت طرح شعار «حقوق بشر» و «امنیت»
آنهایى که بشر را پایمال مىکنند، دم از حقوق بشر مىزنند! آنهایى که از آنور دنیا آمده اند و اینور دنیا را به آتش کشیده اند، از حقوق بشر صحبت مىکنند.(صحیفه امام، ج ۱۹، ص ۱۱۷) هى از حقوق بشر و از صلح و صفا صحبت مىکنند، همه شما مى دانید، خودشان هم مى دانند که دروغ مى گویند، اینها براى این است که توجه مردم را، به خیال خودشان، به طرف خودشان جلب کنند.(صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۴۲۸) همه این حرفهایى که دولتهاى بزرگ براى حقوق بشر و براى امنیت مى زنند، همه اش براى این است که ملل ضعیف را ببلعند.(صحیفه امام، ج ۳، ص ۵۱۸)
شعار «حقوق حیوان» و کشتار ویتنام!!
براى «حقوق بشر» و نمىدانم براى حتى حقوق حیوانات، مجامع دارند! اما همه اش براى حفظ حقوق خودشان است. با اسم حقوق بشر، حقوق خودشان را حفظ مىکنند و حقوق ما را پایمال مى کنند، اینکه مى گویند حقوق حیوانات هم باید باشد، حتى از حیوانات طرفدارى مى کنند، در ویتنام هزارها مردم را، در سایر شهرها هزارها، صدها میلیون مردم را به آتش مى کشند! یک طایفه اى قضیه «حقوق بشر» را مى گویند که این بشر را پایمال کردند.(صحیفه امام، ج ۱۰، ص ۳۶۰)
نشناختن انسان و سعى براى حقوق او!
این غربی هایى که براى منافع ابرقدرتها دور هم جمع شده اند، اصلا از انسانیت اطلاعى ندارند. اینها فقط این حیوانِ یک سر و دو گوش را مى بینند. اینها حقوق بشر را مى خواهند؟! تو چه مىدانى بشر چه هست تا حق بشر چه باشد؟! تو انسان را مى شناسى تا حق انسان را بشناسى؟ همه این حرفها براى این است که جامعه را بچاپند.(صحیفه امام، ج ۸، ص ۳۳۲)
«حقوق بشر» براى تأمین حقوق ابرقدرتها
اینان با شعار طرفدارى از حقوق بشر، بزرگترین پایمال کنندگان حقوق انسانها هستند و در رسیدن به اهداف ظالمانه خود، از هیچ جنایتى دریغ نمى ورزند.(صحیفه امام، ج ۱۹، ص ۱۴۸)
اینها «حقوق بشر» را مىخواهند؟! در این جوامعى که طرفدار حقوق بشرند، ابداً حقوق بشر مطرح نیست؛ حقوق ابرقدرتها مطرح است! آنها براى ابرقدرتها حق قائلند، حق شان هم این است که همه ممالک را بچاپند.(صحیفه امام، ج ۸، صص ۳۳۳ – ۳۳۲)
انتهای پیام /