بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
محمدرضا علیزاده در این مراسم امضای این تفاهم نامه به تاکید استاندار کرمان در زمینه اقتصاد مقاومتی اشاره وتصریح کرد: گفتمان سازی و ایجاد این تالارها در ۲۰۰ پایگاه روستایی نقش بسیار مهمی در فرهنگ سازی و تغییر دیدگاه ها در روستاهای استان را فراهم می آورد.
وی اذعان کرد: در اقتصاد مقاومتی اگر مردم روستاها به این باور برسند که نقش آنها، نقش مولدی است و می توانند در بخش های مختلف از جمله اشتغال و کارآفرینی سهیم باشند شاهد تحولات قابل توجه و مثبتی در روستاها خواهیم بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: دستگاه ها هر کدام وظایفی در این زمینه بر عهده دارند که اگر این وظایف با هم پیش برود و هر کدام مکمل دیگری باشد، کارها به سرعت و سهولت بیشتری انجام شده و نتایج ملموس تری بر جای خواهد گذاشت.
علیزاده در پایان با بیان اینکه کار فرهنگ سازی و گفتمان سازی، تنها کار دستگاه های فرهنگی نیست، خاطر نشان کرد: این حوزه ای است که همه دستگاه ها و نهادها باید اقدام کنند و نسبت به تولید محتوا و اجرای برنامه های مناسب به صورت هماهنگ و با برنامه عمل نمائیم.









