آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص نقش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در اغتشاشات اخیر اظهار داشت: برنامه ریزی های منافقین و سلطنت طلبان این بود که با استفاده از فضای مجازی عملیات خود را از اواخر آذرماه شروع و در طول دیماه و بهمنماه ادامه دهند.
وی در خصوص شرایط پیش آمده و سوء استفاده بیگانگان از این فضا همچنین گفت: تصمیم گیرنده نهایی در خصوص رویکرد کشور در قبال آزادشدن یا مسدود ماندن برخی از شبکه های اجتماعی بر عهده شورای عالی امنیت ملی خواهد بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جلساتی برای بررسی فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برگزار می شود گفت: آنچه که مسلم است از فضای مجازی باید برای پیشرفت و حل مشکلات مردم استفاده شود و قطعاً کسی نمی پذیرد از این فضا برای براندازی یک نظام استفاده شود.
رضایی با بیان اینکه نباید امکان سوء استفاده دشمنان از این فضا را فراهم کرد یادآور شد: بیشتر نقشه های اغتشاشگران در روزهای گذشته از طریق همین فضای مجازی و شبکه های اجتماعی عملیاتی شده است.
انتهای پیام/






