بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر“؛ سردار غلامعلی ابوحمزه فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه آرمان ؛ ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با اشاره به شرایط و تهدیداتی که رئیس جمهور آمریکا نسبت به نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران داشته است، اظهار کرد: همان گونه که میدانیم اجماعی که در خصوص جری
انات غربی، عربی و عبری ایجاد شده بین آمریکا عربستان و اسرائیل به دنبال توطئه برعلیه جمهوری اسلامی در طول سال های گذشته بودند و بعد از شکست هایی که در منطقه غرب آسیا خوردند به دنبال حرکت های دیگری هستند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به پیروزی های چشمگیر و گسترده ای که در بحث آزاد سازی سوریه و عراق در جبهه مقاومت انجام شد،عنوان کرد: به دلیل شکستی که توطئه گرها در داخل و خارج از کشور در خصوص فتنه ۹۶ دچار آن شده اند ضرورت دارد که مردم ولایی ما به مانند همیشه در صحنه حضور پیدا کنند.
وی در ادامه افزود:همچنین این حضور یک تکلیف شرعی نسبت به ارزش های دفاعی نظام و به ویژه در دفاع از نظام اسلامی می باشد برهمین اساس بستری فراهم شده که در حدود چهل سال انقلاب اسلامی ما به عنوان یک فکر، اندیشه و فرهنگ در ملت های مختلف رسوخ پیدا کنیم.
سردار ابوحمزه با اشاره به مطالب فوق ابراز کرد: موارد گفته شده به عنوان نکات اصلی هستند که همه اقشار و آحاد مختلف جامعه به عنوان تکلیف شرعی ، دینی و عقلی باید در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه شرکت کنند و وظیفه و تکلیف خود را انجام دهند .
این مقام مسئول ادامه داد: مردم با حضور خود و سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا، اسرائیل و منافق» مواضع خود را در مقابل استکبار جهانی که در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی است، نشان می دهند.
سردار ابوحمزه با تأکید بر اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن موجب میثاق مجدد مردم با انقلاب و ارزش های متعالی نظام اسلامی خواهد شد، عنوان کرد:بر همین اساس اطاعت از ولایت فقیه در جهت انجام تکلیف بستری را فراهم می کند تا وحدت،انسجام و صمیمیت را در بین اقشار مختلف جامعه به وجود آورد و صف واحدی در مقابل استکبار جهانی شوند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان متذکر شد:بنابراین همه افرادی که دل در گروه ارزش های متعالی انقلاب و کشور خود دارند و به نوعی خواستار پیاده سازی ارزش های اسلام در کشور هستند و به دنبال آبادی و استقلال کشور می باشند در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه شرکت کنند و تکلیف و رسالت خود را انجام دهند .
این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه مردم ما انسان های آگاه، بصیر، فهیم هستند و شرایط منطقه و جهان را می شناسند، خاطر نشان کرد: اینان قطعا در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بیش از سال های گذشته در سطح کشور شرکت خواهند کرد و در سطح استان نیز با توجه به اینکه مردم کرمان،مردمی متعهد،انقلابی و ولایی هستند و درهمه صحنه ها در خلال چهل سال گذشته حضور داشته اند،لذا در این راهپیمایی نیز حضور خواهند داشت و تکلیف انقلابی خود را انجام خواهند داد.
انتهای پیام/









