خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
21:02:15 - جمعه 7 اردیبهشت 1397
به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان،سومین همایش پیاده روی خانوادگی از مقابل گلزار شهدای گمنام تا امامزاده سید محمد رضا ابوطالب هنزا برگزار شد.
به گزارش “صبح رابر”؛ به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان، سومین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی امروز جمعه با حضور امام جمعه هنزاء، رئیس اداره ورزش و حوانان شهرستان رابر و جمعی از مسئولان محلی و خانواده های شهر هنزا،از مزار شهدای گمنام به سمت امامزاده سید محمد رضاابو طالب (ع) برگزار شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رابر هدف از برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ ورزش و گذراندن یک روز خوب با ورزش برای تقویت سلامتی مردم دانست و گفت: ترویج ورزشهای همگانی موجب افزایش نشاط و شادابی جامعه می شود.
شایان ذکر است؛ در این همایش به قید قرعه به شرکت کننده جوایز نفیسی از جمله دوچرخه، هزینه سفر مشهد مقدس و لوازم ورزشی اهدا شد.
انتهای پیام




















