آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ شهردار رابر درپاسخ به گلایمندی خانواده شهدا از وضعیت آسفالت خیابانهای شهرک شهید تهرانی گفت: بودجه ی شهرداری را شورا مصوب می کند که شهرداری ملزم به اجراست.
وی از روکش آسفالت خیابان های نواب و آیت الله کاشانی تا اواخر اسفندماه سال جاری خبرداد و گفت: بودجه ی شورا برای ؛ روکش آسفالت خیابان های نواب و آیت الله کاشانی و جدول گذاری کوچه مصوب شده است.
مهندس طیاری با اشاره به اینکه شهرداری جدول گذاری را از بالای شهر و آسفالت را از پایین شهر شروع کرده است افزود: اینجانب قول می دهم روکش آسفالت خیابان های نواب و خیابان آیت الله کاشانی تا اواخر اسفند سال جاری به اهتمام برسد.
وی عمل نکردن به تعهدات خود را در قبال شهدا پاسخ گو خواند و تصریح کرد: خداوند این فرصت مسئولیت را به من داده تا بتوانم جوابگوی خواسته ها و دغدغه های مردم باشم.
شهردار رابر در خصوص فضای سبز شهرک شهید تهرانی گفت: اگر زمین عشایری به جای ۵ هزار متر؛ ۷ هزار متر باشد؛ اقدامات لازم جهت ۲هزار مترزمین عشایری به فضای سبزانجام خواهد گرفت.
انتهای پیام






