رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای شهرستان رابر با موفقیت برگزار شد
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر”؛ در پی گزارش خبرنگار ما؛ مبنی بر ضرورت احیای کارگاه قالیبافی در دهستان سیه بنوئیه که به یک مخروبه ای تبدیل شده بود، با راه اندازی دوباره کارگاه قالیبافی دهستان سیه بنوئیه گامی مؤثر به سوی تولید و اشتغال برداشته شد.
بهجت فروزانمهر بخشدارمرکزی رابر در این خصوص گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاستهای دولت جهت اشتغال پایدار در روستاهای مرکزی قابلیت بخش مرکزی در زمینه اشتغالزایی شناسایی و در دستور کار قرار گرفت و با همکاری فرمانداری ،دهیاری و شورای اسلامی روستا کارگاه بازسازی و تعمیر شد.
وی افزود: با هماهنگی ستاد عتبات عالیات استان کارگاه راه اندازی و در حال حاضر ۶ نفر مشغول به بافت قالی شدند.
بخشدار مرکزی با بیان اینکه ۱۸۰ نفر بافنده در بخش مرکزی شناسایی شده؛ و در دراز مدت دارهای قالی اضافه خواهند شد عنوان کرد: شهرستان رابر بافندگان ماهری دارد که از زمانهای قدیم با بافت قالی امرار معاش می کردند.
وی اضافه کرد: قالی بافی حرفه ای است که هنرهای زیادی را به همراه دارد و به عنوان یکی از شغل های پر در آمدی است که زنان خانه دار میتوانند از آن برای کسب در آمد استفاده و امرار معاش نمایند.
شایان ذکر است همایش یکروزه دهیاران مرکزی با حضور امام جمعه، دهیاران، فرماندار و جمعی از مسئولین محلی برگزار شد در این همایش بخشدار مرکزی با تاکید بر هدفدار بودن برنامه های دهیاران گفت : علاوه بر ایجاد زمینه های عمران و آبادانی روستا در جهت توسعه و شکوفایی همه جانبه روستاها کوشا باشند و با ارایه طرحهای مناسب برای مناطق خود در جدب اعتبارات اشتغال خانگی و فراگیر تلاش نمایند.
فروزانمهر، بر لزوم تعامل بیشتر دهیاران با شوراهای اسلامی تاکید کرد وافزود: شوراهای اسلامی نقش مهمی در انتخاب دهیار دارند. و تعامل، همکاری و هم افزایی بین دهیاران و شوراهای اسلامی یک ضرورت است که دهیاران مشکلات روستا را با همکاری شورا بررسی و در جهت رفع مشکلات و کمبودها تلاش نمایند.
انتهای پیام/









