وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
11:16:07 - شنبه 20 مرداد 1397
به همت بسیج رسانه سپاه ثارالله استان کرمان تور رسانه ای با حضور جمعی از خبرنگاران به منظور بازدید از دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی و اقتصاد مقاومتی در مناطق جنوبی کرمان در حال برگزاری است.
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از خبرگزاری بسیج در کرمان ، به همت بسیج رسانه سپاه ثارالله استان کرمان تور رسانه ای با حضور جمعی از خبرنگاران از نقاط مختلف کشور به منظور بازدید از دستاوردهای اقتصاد مقاومتی در مناطق جنوبی پهناورترین استان کشور در حال برگزاری است.
در اولین روز از تور رسانه ای شهید حسین اسدی بازدید از قلعه تاریخی منوجان، کارگاه اقتصاد مقاومتی قالی بافی،نمایشگاه صنایع دستی ، دامپروری بز مورسیا و کارخانه در حال احداث شرکت پاک به منظور تولید لبنیات از شیر بز به عمل آمده است.
قابل ذکر است رسانه های کشوری همچون خبرگزاری فارس، مهر، ایسنا،العالم، الکوثر،باشگاه خبرنگاران، بسیج نیوز و روزنامه های وطن امروز، عصر ایران و مجله خبری شبکه سه در این تور رسانه ای حضور دارند.









