برخی محدودیتها برای مصاحبه با اعضای کابینه «تدبیر و امید» در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، با اعتراض شدید خبرنگاران مواجه شد.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از فارس، صبح امروز خبرنگاران رسانههای مکتوب، اینترنتی و تصویری به روال برنامه چهارشنبهها به پاستور رفتند تا با پس از جلسه هیئت دولت با اعضای کابینه «تدبیر و امید» درباره مهمترین مسائل جاری به گفتوگو بنشینند.
امروز اما خبرنگاران حوزه دولت با محدودیتهایی در انجام کار حرفهای خود مواجه شدند که البته در هفتههای اخیر هم با غلظت کمتری مسبوق به سابقه بود.
وقتی خبرنگاران وارد حیاط ساختمان محل برگزاری نشست هیئت وزیران شدند، با نوارهای قرمز و مشکی و در ادامه آن با گلدانهای بزرگ مواجه شدند که محل استقرار آنها را از محل عبور اعضای دولت بهطور کامل جدا میکرد.
بر اساس طراحی صورت گرفته قرار شد هر وزیری که تمایل به مصاحبه با خبرنگاران داشت، در محدوده تعیین شده مستقر شود و هر یک از آنها که مایل به گفتوگو نبودند از راهی دیگر از ساختمان پاستور خارج شوند!
این اقدام موجب اعتراض خبرنگاران شد و آنها بهشدت نسبت به ایجاد هر گونه محدودیت در ارتباط بی واسطه اصحاب رسانه با وزرا و معاونین رئیس جمهور انتقاد کردند اما مسئولان رسانهای دولت، این اقدام را برای سامان دادن و نظم بخشیدن به مصاحبهها دانستند.
نکته جالب این بود حتی برخی اعضای دولت که از این موضوع بی اطلاع بودند، وقتی با درخواست خبرنگاران به انجام گفتوگو و یا سؤالات مطرح شده از سوی آنها مواجه میشدند، در فضایی بسیار نامناسب و بعضاً در لابهلای گلدانها به مصاحبه میایستادند که تصویر خوشایندی نداشت.
این در حالیست که نحوه برگزاری نشست خبری روز دوشنبه محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت برای تشریح ۳۵ مصوبه دولت در راستای رفع موانع تولید و رونق اقتصادی نیز با اعتراض برخی خبرنگاران مواجه شده بود.
در آن جلسه نیز هنگامی که برخی خبرنگاران به طرح سؤالاتشان درباره مهمترین مسائل روز پرداختند، سخنگوی دولت اعلام کرد فقط پاسخگوی سؤالاتی است که در چارچوب موضوع نشست مطرح میشوند!
دیگر اقدام مورد اعتراض خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، عدم توازن در دعوت از نمایندگان رسانهها بود که از خبرگزاریهای دولتی سه خبرنگار و از سایر خبرگزاریها تنها یک خبرنگار دعوت شده بود.
این نوع برخورد تبعیض آمیز با رسانهها موجب کندی آنها در ایفای وظیفه و روند اطلاعرسانی می شد و طبعاً فرصت گفتوگو با برخی اعضای دولت را نیز از آنها می گرفت که انتظار می رود با تغییر مدیریت معاونت ارتباطات و اطلاعرسانی دولت، این بیعدالتی نیز رفع و زمینه رقابت جدی رسانهای فراهم شود.
بهنظر میرسد با توجه به ضرورت اطلاعرسانی سریع و دقیق از تصمیمات و اقدامات مسئولان اجرایی و پاسخگویی به اصحاب رسانه که از شعارهای اصلی رئیس جمهوری است، متولیان امر باید با نگاه به تجارب گذشته و برنامه ریزی برای آینده، در این خصوص تدبیری در شأن دولت «تدبیر و امید» بیاندیشند.
انتهای پیام/