خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
10:18:03 - یکشنبه 23 دی 1397
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رابر از پایان پروژه عملیات احداث بندهای سنگی ملاتی حوزه آبخیز پدوم آباداین شهرستان خبرداد.
به گزارش “صبح رابر”؛ مرتضی منظری توکلی رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان رابر از پایان عملیات احداث چهار مورد بند سنگ و ملاتی در بالا دست روستاهای توکل آباد و پدوم آباد شهرستان رابر خبر داد.
وی ابا بیان اینکه احداث دو مورد بند سنگی و ملاتی در این حوزه تعریف شده افزود: با جابجایی و مکان یابی جدید به چهار مورد بند سنگ و ملاتی با اعتباری بالغ بر ۳۷۸ میلیون تومان افزایش یافت.
منظری توکلی گفت: اثر بخشی چهار مورد بند سنگ و ملاتی در بالا دست روستاهای توکل آباد و پدوم آباد با افزایش آب دهی یک حلقه چاه آب آشامیدنی آب و فاضلاب روستایی ، یک حلقه چاه طرح طوبی و قنات پدوم آباد باعث خوشحالی کشاورزان و بهره برداران منابع طبیعی و آبخیزداری شده است.
انتهای پیام/
بر چسب ها: بند سنگ و ملاتی











