حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر” فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر، ضمن دعوت از همه مردم ولایت مدار شهرستان رابرو فراخوان برای شرکت با شکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن بیانیه ای صادر کرد متن این بیانیه بدین شرح است:
بسمه تعالی
خدای متعال را شاکریم، علیرغم میل دشمنان بشریت و بدخواهی بدخواهان خارجی و داخلی، ایران اسلامی در آستانه برگزاری جشن چهل سالگی انقلاب قرار دارد. بی تردید آنچه که پس از لطف خدای متعال و نظر امام عصر (عج) و رهبری های امام خامنه ای(مدظله العالی) باعث این اقتدار و عزت و ایستادگی گردیده است؛ حمایت همه جانبه و پشتیبانی مردم عزیز و بصیر و موقعیت شناس ایران اسلامی از این امانت الهی است .
مردمی که تا کنون در طول ۴۰ سال در عرصه های مختلف نقش بی بدیل خود را ایفا نموده اند و با چنگ و دندان ثمره خون شهیدان خود را حفظ کرده اند.
میزان و کیفیت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن هر سال، اثراتی چون افزایش وحدت ملی، دلگرمی و بالا بردن روحیه ی دوستداران داخلی و خارجی انقلاب و مهم تر از آن تاثیر گذاری بر معادلات و محاسبات و برنامه ریزیهای دشمنی است که همیشه در کمین است.
آنچه که امسال این تکلیف ما را سنگین تر می کند شرایط حساس زمانی است.
اینجانب یکایک برادران و خواهران عزیز شهرستان رابر را به حضور گسترده و دشمن شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت می نمایم، چرا که معتقدم حضور هر فرد قدرت مشت مردم بر دهان دشمنان را بیشتر خواهد کرد و از طرف دیگر وظیفه مسئولین را برای خدمت هر چه بیشتر به این مردم سنگین تر خواهد نمود .
،،والعاقبه للمتقین،،











