بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش“صبح رابر”؛ به نقل از “راه آرمان” بعد از آسیبهای وارده از سیل های اخیر به برخی استانهای کشور سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج با اعلام طرح جهاد همبستگی ملی از محوریت مساجد برای بازساری خبر داد.
وی تشریح کرد: در این طرح هر مسجد در سراسر کشور ساخت یک منزل مسکونی و هر کاسب تأمین یک کالای اساسی را عهدهدار خواهد شد و مجموعه بانکهای کشور، هر بانک یک مدرسه را تقبل میکنند.
در همین راستا یوسف جعفری رئیس اتاق اصناف کرمان در گفتگو با “راه آرمان” گفت: با همکاری بسیج اصناف و اتاق اصناف کرمان کمکهای قابل توجهی به سیل زدگان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: کمکهای نقدی ۳ میلیار ریالی و کمکهای غیر نقدی بالغ بر ۳میلیارد ریال برای هموطنان گرفتار در سیل جمع آوری شده است.
رئیس اتاق اصناف کرمان ضمن تاکید بر همکاری موثر با بسیج اصناف در اجرای طرح جهاد همبستگی ملی خاطرنشان کرد: قطعا با همکاری بسیج اصناف و اتاق اصناف در خصوص ضرورت خرید کالا و ارسال کمک های نقدی نظر سنجی نهایی صورت خواهد گرفت.









