به گزارش “صبح رابر”؛ روستای شیخ جلالی حدود ۲ کیلومتری شهرستان رابر قرار دارند این اهالی با مشکلات نبود آب شرب مواجه هستند، آب آشامیدنی آنها از تانکر تأمین می شود. به گفته اهالی این روستا نقشه کشی آن انجام شده اما متأسفانه لوله کشی آب به این روستا نرسیده است و مردم با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم میکنند.
به این روستا رفتیم تا ازنزدیک مشکلات را گزارش دهیم، به ورودی روستا رسیدیم هیچ تابلوی از نام و نشان این روستا وجود نداشت، بعد از عبور از خیابانی که هیچ علائم راهنمایی و رانندگی نداشت به اولین خانه که رسیدیم درب زدیم و صاحب خانه با چهره باز از ما استقبال کرد.
روستایی با مردمانی ساده زیست و زحمت کش که دامداری و کشاورزی در این روستا رونق خوبی داشت. اگر چه روستا فاصله زیادی با شهر رابر ندارد اما از نبود آب شرب رنج می بردند .
دقایقی پای صحبت مردم باصفا این روستا نشستم هر یک از اهالی این روستا در گفتوگو با خبرنگارما با ابراز گلهمندی از بیتوجهی مسئولان و نبود آب لوله کشی اظهار میکند: این رنج ما برای آبرسانی گویا تمامی ندارد، وقتی آب نداریم چهار تا پنج روز طول میکشدتا پول جمع آوری و به حساب واریز کنیم اب اصلا نیست می بایست از اطراف آب بیاوریم ممکن است ناچار شویم از چاه ها هم آب بخوریم.
یکی ازاین اهالی روستا گفت: من چاه هم ندارم تمام شست و شوی و مصرف آب ما از همین تانکر است وقتی تمام شود مجبور می شویم پنج هزار تومان کرایه ماشین بدهیم از رابر گالون آب بیاورم به یک بدبختی میگذرانیم الان سی سال در روستا این مشکل هست ، اگر یک قطره آبی از تانکر ریخته شودممکن است بحث شود که چه کسی بیشتر آب برمی دارد .
وی افزود: چاه ها هم آلوده است می بایست هر خانه ای هفت تا هشت هزارتومان به حساب پول واریز کنند تا بعد از چند روز بی آبی دوباره تانکر آب شود.
فرد دیگری می افزاید: مسئولان و افراد زیادی برای بازدید و دیدن محرومیت ما از نزدیک، به روستا آمدهاند؛ اما تنها وعدههای پوشالی چیزی به ما نرسیده است، پیگیری زیاد کردیم اما انگار که نه انگار.
شخص دیگری گفت: دو سه ماهی یک بار این تانکرآب می شود اگر مراسمی افطاری و یا روضه خوانی داشته باشیم زودتر تمام می شود، بعد تمام شدن با کلی دوندگی ده تا دوازده روز پسریکی از اهالی پول جمع میکند رسید آب میگیرد، تا تانکر آب شود .
وی افزود: روستای شیخ جلالی دهیار ندارد نزدیک شهر رابر هستیم اما از بی ابی خیلی زجر می بریم حدود بیست خانوار در این روستا زندگی میکند موقعی آب نداریم ما ناچاریمیا از آب چاه بخوریم و یا دو بطری از رابر آب بیاوریم .
مادر رستمی گفت: پسرم چند سال است پیگیر لوله کشی آب این روستا از کرمان شده؛ جواب دادند از رابر هیچ جوابی به ما نمیدهند ما از بس آب چاه خوردیم؛ مریض شدیم، نمیدانیم علت چیست؟، من دیگر پای رفتن به سوی تانکر ندارم ، مجبوریم از آب چاه بخوریم ، ای کاش آب روستا لوله کشی می شد و دیگر این مشکلات نداشتیم.
خانم فروزان ساکن این روستا گفت : ما پول به حساب می ریزیم برایمان آب میآورند درست است آب بهداشتی است و در آن کلر می ریزند، ولی خیلی می ماند قابل خوردن نیست، نزدیک یک تا دو ماه در آفتاب می ماند؛اما مجبوریم چکار کنیم .
وی افزود: نقشه برداری کردند که تا کجا آب لوله کشی شود اما تا کنون اقدام موثری نشده که برای ما آب را بیاورند مجبوریم برای مصرف یا آب معدنی بخرند و یا گالون آبی از رابر می آورندتا تانکر آب شود خودتان میدانید مشکل سختی است تا ماتقاضا بنویسیم هزینه واریز کنیم چند روزی آب نداریم .
این مردم روستایی که از مشکلات آب این روستا گلایه های بسیار داشت، گفت: مسئولان باید برای مشکل سلامت آب این روستا، فکر اساسی کنند.
علی پور رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان رابر در گفت و گو با خبرنگار صبح رابر؛ در این رابطه گفت: نقشه برداری انجام شده و مجوزها ی لازم جهت تامین آب از شبکه آب شهر رابر اخذ شده و در صورت تامین اعتبار پروژه اجرا خواهد شد .
وی افزود: هم اکنون یک دستگاه تانکر ثابت در روستا مستقر می باشد در صورت تقاضای اهالی روستا و واریز وجه آب به صورت آبرسانی سیار تاکنون مشکل آنها حل شده است.
انتهای پیام /