بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
16:00:44 - چهارشنبه 22 آبان 1398
رحمانی فضلی با اشاره به اظهارات اخیر دبیر شورای نگهبان در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: اگر لازم باشد شب انتخابات هم استانداران و فرمانداران را تغییر میدهم.
به گزارش ” صبح رابر”؛ به نقل از “راه آرمان” رحمانی فضلی با اشاره به اظهارات اخیر دبیر شورای نگهبان در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: اگر لازم باشد شب انتخابات هم استانداران و فرمانداران را تغییر میدهم؛ قطعا و حتما تغییر استانداران و فرمانداران در جهت انجام صحیح و قانونی انتخابات است؛ اگر درباره فرمانداران و استانداران که مجری انتخابات هستند حرفی گفته شود، شبهه انداختن در انتخابات است و خلاف نظر رهبری است که تاکید بر مشارکت دارند.
آیت الله جنتی عصر دیروز هشدار داده بود که از مدتها قبل تغییر گسترده استانداران و فرمانداران را شاهدیم و این احتمالاً برای پیگیری خط آنها است و خیلی از این افراد جناحی هستند.
انتهای پیام/
بر چسب ها: رحمانی فضلی, وزیر کشور











