وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
17:46:34 - جمعه 29 آذر 1398
فرمانده انتظامی “رابر” از توقیف یک دستگاه خودرو حامل بیش از۲ هزار بسته چای قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۱۴۴ میلیون ریال خبر داد.
به گزارش “صبح رابر”؛ سرهنگ “حمید ناصری”درتشریح این خبر، گفت: ماموران پلیس اطلاعات حین گشت زنی در سطح شهرستان به یک دستگاه وانت مزدا مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: در بازرسی از خودروی توقیفی ۲ هزار و۱۶۰ بسته چای قاچاق کشف شد که برابر اعلام کارشناسان مربوطه، ارزش آنها یک میلیارد و ۱۴۴ میلیون ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان رابر افزود: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خرید و قاچاق کالا ضربه مستقیم به تولیدات و تولیدکنندگان داخلی کشور است و نیروی انتظامی با قاطعیت با قاچاقچیان کالا و برهم زنندگان نظم اقتصادی کشور برخورد می کند.
منبع : پایگاه خبری پلیس









