وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “ صبح رابر”؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر یاد و خاطره سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ۴۷ شهید دانش آموزو معلمان امروز در حسینیه جامع رابر گرامی داشته شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رابر در این یادواره ضمن خیر مقدم گفت: یک پیام ازجانب سردارسلیمانی دارم که مهمترین انگیزه این محفل شهدایی پیام رسانی ازسمت سردار دلها به شما بود.
شمسی با اشاره به تواضع و فروتنی سردار سلیمانی در رابطه با فرهنگیان گفت : پیام سردارسلیمانی این بود؛ “سلام من را دانش آموزان برسانید وبگویید من خاک پای شماهستم”.

امام جمعه رابر در این یادواره نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای دانش آموز و فرهنگی گفت: مقام شهیدی به قدری والاست که دو آیه ازقرآن اختصاص داده شده است وهمچنین یکی از باب های به نام مجاهدین نام گرفته است.
وی افزود: ۳۶ هزار شهید دانش آموز کشور؛ چه فضیلت عظیمی که ۴۷شهید دانش آموز ومعلم متعلق به این شهرستان است.
حجت الاسلام علیدادی با اشاره به اهمیت نماز اول نزد شهدا همچنین سردار سلیمانی در تمام عملیات ها و جنگ ها عنوان کرد: باید خلق شهدا را در جامعه ترویج کنیم، یکی ازاخلاقیات شهدا ترویج نماز است چرا که تقید به نمازشهداراعزیزکرد.
وی افزود: بجای کتب درسی که این همه ازتصمیم کبری وتاریخ های کهنه استفاده می شود ازخاطرات ناب شهدای عزیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه چگونه می توانیم مثل شهداباشیم گفت: اگرسه حق خدا، پیغمبر واهل بیت(ع) را ادا کنیم مثل شهدا میشویم حتی اگردرمعرکه هم به شهادت نرسید شهید حکمی محسوب می شویم.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با اشاره به آیه ۹۶ سوره مبارکه مریم ازقرآن کریم گفت:اگربه این آیه عمل کنید شما دردل عالم محبوبیت دارید بر اساس این آیه خداوند تضمین کرده است، کسانیکه ایمان وعمل صالح انجام می دهند محبت انها را دردل مردم قرار دهد.
انتهای پیام









