وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از شبکه المنار، سید حسن نصرالله سخنان خود به مناسبت روز جهانی قدس را از لحظاتی پیش آغاز کرد.
مهمترین محورهای سخنرانی : روز جهانی قدس امسال همزمان با سالروز نکبت(اشغال) فلسطین است که منجر به تاسیس رژیم صهیونیستی این غده سرطانی و شر مطلق شد. روز جهانی قدس همچنین با سالروز پیروزی بیست و پنجم می ۲۰۰۰(بیرون رانده شدن ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان) همزمان شده است که پایه گذار پیروزی ها و تحولات بزرگ در منطقه و فلسطین و رویارویی با پروژه صهیونیستی و طرح آزادسازی فلسطین شده است. امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی، روز جهانی قدس را اعلام کردند، که ایران در اوج افزایش مواضع امام(ره) در خصوص مسئله قدس، فلسطین و نبرد با دشمن بود. یکی از دلایل اصلی مبارزه با شاه ایران، رابطه او با اسرائیل و تسلیم شدن وسرسپردگی اش در برابر آمریکا بود. در لبنان، نسل ما از زمان سید عبدالحسین شرف الدین و امام سید موسی صدر و دیگر علما بر دشمنی و مبارزه با دشمن اسرائیلی پرورش یافتند.
موضع ما در قبال فلسطین و رژیم صهیونیستی یک موضع عقیدتی دینی شرعی اخلاقی انسانی و موضع غیر قابل تغییر است و هر کس گمان می کند می تواند موضع ما را از طریق جنگ های نظامی یا امنیتی یا گرسنگی یا هر چیز دیگری تغییر دهد، دچار توهم است.
در حال تکمیل …









