حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
17:59:53 - شنبه 4 مرداد 1399
خبر ها از محافل سیاسی برخی گروه های لیبرال و نزدیک به جریان سیاسی خاص در کشور حاکی از برنامه ریزی گسترده برای طراحی شبهات و خبرسازی در راستای تحریف «هشت سال دفاع مقدس» است.
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبر ها از محافل سیاسی برخی گروه های لیبرال و نزدیک به جریان سیاسی خاص در کشور حاکی از برنامه ریزی گسترده برای طراحی شبهات و خبرسازی در راستای تحریف «هشت سال دفاع مقدس» است.
بر اساس این گزارش جمع بندی طراحان تحریف دفاع مقدس، نپذیرفتن شبهات پیرامون تمامیت و کلیت تاریخ دفاع مقدس از سوی افکار عمومی است. بر این اساس شبهه سازی های نقطه ای علیه برخی تصمیمات سرنوشت ساز در مقاطع حساس و یا عملیات های خاص به صورت موردی و پر تکرار در دستور کار قرار گرفته است.
احتمالا برخی روزنامه های زجیره ای، اکانتهای مربوط به چهره های رادیکال نزدیک به اصلاح طلبان ، مورخین پرحاشیه با سوابق تحریف و حاشیه سازی و… سکوهای اصلی اجرای این عملیات رسانه ای طراحی شده در ایام چهل سالگی دفاع مقدس باشند.
انتهای پیام/











