وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ اصغر سجادی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها در گفت و گو با خبرنگار “صبح رابر”؛ با اشاره به آخرین آمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در رابر گفت: از ابتدای اپیدمی تا امروز ۱۱ آبان ماه ۱۷۸ بیمار در رابر تست آنها مثبت شده است که از این تعداد ۲۸ نفر آنها ساکن شهرستان رابر نیستند.
وی افزود: طی دو هفته اخیر ۴۳ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹در شهرستان رابر شناسایی شد که متاسفانه یک مورد فوت شده است.
سجادی وضعیت فعلی شهرستان رابر را مشابه بافت فوق قرمز اعلام کرد و تأکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی عنوان کرد: با توجه به فصل سرما در صورتی که پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری فیزیکی به خوبی رعایت نشود، شاهد افزایش شیوع بیشتر این بیماری طی ماههای آتی خواهیم بود.
محمد رضا فرحبخش مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص نبود متخصص ارتوپدی گفت: در حال حاضر متخصص داخلی ، اطفال ، زنان و سونوگرافی در بیمارستان رابر حضور دارند اختصاص متخصص بر اساس ساختار جمعیت است در حال پیگیری تجهیزات اتاق عمل هستیم دانشگاه علوم پزشکی تصمیم گیرنده تخصیص متخصص به بیمارستان است.
وی افزود: با توجه به سرد شدن هوا و اینکه بیشتر در خانه حضور داریم تهویه هوا به حداقل می رسداز این رو سرایت انتقال بیماری به خانواده افزایش می یابد بنابراین بهتر است هوای اتاق تهویه شود و از ماسک در خانه استفاده کنید نکات و دستوالعمل های بهداشتی را رعایت کنید.
فرحبخش در پایان گفت: از برگزاری هرگونه مراسم عروسی وعزا خودداری کنید و همچنین از دورهمی ها و مسافرت های غیرضرور پرهیز شود.
انتهای پیام /









