بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر”؛ صمداله محمدی نماینده مردم شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه در دیدار با مدیرعامل شرکت مس درخانه ملت با اشاره به پیگیری های مستمر در جهت تامین اعتبار طرح احداث جاده رابر کرمان به طول ۴۰ کیلومتر گفت : این مطالبه به حق مردم شهرستان رابر است که با حمایت غریب پور رئیس هیات عامل ایمیدرو و مدیرعامل شرکت مس مصوب شد.
محمدی از اقدام ارزشمند مدیرعامل شرکت مس در سال جهش تولید و ثبت رکورد در حوزه تولید و فروش که عمل به فرمایش مقام معظم رهبری است قدردانی کرد.
نماینده مردم شهرستان های بافت ، رابر و ارزوئیه با اشاره به نظر مساعد سعد محمدی مدیرعامل شرکت مس در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی این شرکت در زمینه پرداخت وام های کم بهره به کارافرینان ویژه اشتغال زایی، توسعه کسب و کار و برگزاری اردوهای جهادی پزشکی و درمانی در مناطق کم برخوردار استان ، از برگزاری این طرحها و اردوهای جهادی توسط شرکت مس در مناطق کم برخوردار بافت، رابر و ارزوئیه در آینده نزدیک خبر داد.
محمدی به یکی دیگر از برنامه های خوب شرکت مس در توسعه اکتشافات در حوزه انتخابیه اشاره کرد و خواستار توسعه معادن بندر هنزا، سرمشک و سیاه کوه با هدف اشتغال زایی جوانان جویای کار شد.
وی، همچنین از همسان سازی بیمه کارکنان شاغل و بازنشسته تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت مس و همسانسازی حقوق بازنشستگان این صنعت بزرگ قدردانی کرد و این اقدام مهم را گام بزرگی در افزایش رفاه کارکنان بازنشسته شرکت مس عنوان کرد.
انتهای پیام /









