حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر”؛ عصرامروز با حضور موسوی معاون عمرانی استانداری، سعیدی مدیرکل بحران، مدیرکل آب منطقه ای، آقایی از ارتش جمهوری اسلامی وجمعی از مسئولین استانی و محلی عملیات لایروبی رودخانه های شهرستان رابر از دهستان اسکر آغازشد.
سید مصطفی آیت اللهی موسوی معاون عمرانی استانداری گفت: نزدیک ۵ ماه گذشته طرح لایروبی رودخانه های پرخطر وحادثه خیز استان درمقابله بابحران وبروز سیل شروع شده که با کمک بخش خصوصی توانستیم ماشین آلاتی را تامین و هم بخشی از اعتبارمورد نیاز برای عملیات لایروبی که نگرانی همیشه مابود را شروع کنیم.
وی افزود: امسال این دهمین ایستگاه است که درکل استان در برنامه لایروبی رودخانه قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه دراستان ۸هزار کیلومتر رودخانه بحرانی داریم گفت: سعی کرده ایم درحدوسع وتوان از جاهاییکه بیشترین هجوم سیل است وبیشترین سکونت وتهدید را دارد لایروبی انجام شود وانشالله باکمکهای ادامه دار این ارگانها بتوانیم کل رودخانه های استان را پوشش دهیم.
موسوی با بیان اینکه رودخانه اسکر رودخانه خطرناکی است که سالانه سیلاب های فصلی مردم و کشاورزان اهالی روستا را تحت الشعاع قرارمی دهد گفت: امیدواریم با اجرای این طرح تاحدودی بتوان جلوی خسارات احتمالی راگرفت.
وی درپاسخ به نگرانی مردم روستای ننوک از خسارات ناشی از سیلاب تابستان امسال با توجه به وجود معارضین از دستور کار لایروبی خارج شده تشریح کرد: مسائل فنی و تخصصی توسط آب منطقه ای انجام می شود اگرامکان لایروبی وجود داشته باشد سعی می کنیم؛ انجام شود.
موسوی تشریح کرد: هدف انجام کار و خدمت رسانی به مردم است در همین راستا قول مساعد برای حل مشکل روستای ننوک را داد.
وی افزود: ماشین آلات موجود تانتیجه گیری نهایی در روستای اسکر فعالیت می کنند.
انتهای پیام /











