وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ طی حکمی از سوی آیت الله سید ابراهیم رئیسی، ریاست قوه قضاییه، منصور بلاغی اینالو، رییس شعبه ۱۰۲ کیفری ۲ شهرستان سیرجان به سمت رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر منصوب شد.
در متن این حکم از سوی آیت الله رئیسی آمده است:
“امیداست با در نظر داشتن اهمیت امر قضا و مسئولیتهای سنگین ناشی از آن، اجرای عدالت اسلامی و رسیدگی به محرومین و ستمدیدگان و حمایت از حقوق مشروع مردم را سر لوحه کار خود قرار داده و در انجام وظایف الهی با رعایت دقیق موازین شرعی و قانونی و همراه با سرعت لازم موفق و موید باشید”.
آئین تودیع و معارفه رئیس جدید حوزه قضائی رابر روز شنبه اول خردادماه با حضور دکتر یدا… موحد، رییس کل دادگستری استان و معاونین ایشان، امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم شهرستان های رابر، بافت و ارزوییه در مجلس شورای اسلامی در رابر برگزار خواهد شد.
در این مراسم از خدمات و زحمات آقای محمد جعفری، رئیس سابق حوزه قضایی شهرستان رابُر تقدیر بعمل خواهد آمد و در همین رابطه طی حکمی از سوی حضرت آیت ا… رئیسی،ر ئیس قوه قضاییه، جعفری به سمت مستشار دادگاه تجدیدنظر استان کرمان منصوب شده است.
لازم به ذکر است انتصاب تمامی قضات و روسای حوزه های قضایی سراسر کشور، با امضای شخص آیت الله رئیسی ،رییس قوه قضاییه صورت می گیرد.
گفتنی است؛ بلاغی اینالو از سال ۱۳۹۲وارد دستگاه قضائی شده است و در سمت های دادیار شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهربابک، بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهربابک و از سال ۱۳۹۵ به عنوان رییس شعبه ۱۰۲ کیفری دو شهرستان سیرجان به شهروندان خدمت نموده است.
بلاغی اینالو دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق از دانشگاه علوم قضایی تهران می باشد و هم اکنون در مقطع دکتری در دانشگاه شیراز درحال تحصیل می باشد.
انتهای پیام /









