حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش صبح رابر؛ بنی اسد سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رابر از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون بره بزغاله علیه بیماری بروسلوز (تب مالت) در شهرستان رابر خبر داد و گفت: بیماری بروسلوز یک بیماری باکتریایی مشترک بین انسان و دام است با علائمی چون تب ، کاهش وزن، کاهش باروری، ضعف، التهاب مفصل، سقط همراه است.
وی افزود: این بیماری باکتریایی به دلیل سقطی که در دام ها ایجاد می کند و انتقال بیماری به انسان حائز اهمیت است و مهمترین راه جلوگیری از شیوع بیماری واکسیناسیون به موقع و منظم با استفاده از واکسن موثر است.
بنی اسدی، در پایان عنوان کرد: در این طرح ۳۰۵۰۰راس بره و بزغاله تا پایان تابستان به صورت رایگان واکسینه می شوند.
گفتنی است؛ در راستای ایجاد ایمنی لازم در جمعیت بره و بزغاله و همچنین جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب مالت در سطح جامعه هدف انسانی ادارات دامپزشکی شهرستان همه ساله نسبت به انجام واکسیناسیون سراسری تب مالت بره و بزغاله اقدام می کنند.











