















10:09:30 - شنبه 10 مهر 1400
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رابر خبرداد:
رقیه بنی اسد، از اجرای نوبت دوم طرح واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین در شهرستان رابر خبر داد و گفت: در این طرح ۴۰۰راس دام سنگین علیه بیماری تب برفکی واکسینه می شوند
به گزارش صبح رابر، رقیه بنی اسد سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رابر ، از اجرای نوبت دوم طرح واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین در شهرستان رابر خبر داد و گفت: در این طرح ۴۰۰ راس دام سنگین شهرستان علیه بیماری تب برفکی به صورت رایگان واکسینه می شود.
وی افزود : بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی واگیردار با علائمی چون تب بالا،لنگش،کاهش تولید،زخم های دهانی،آبریزش از دهان،زخم در سم و پستان و غیره همراه است.
بنی اسد اظهار کرد:این بیماری ویروسی به دلیل تلفاتی که در دام ها به خصوص گاو و گوساله ایجاد می کند به عنوان یکی از زیان بارزترین بیماری های صنعت دامپروری شناخته شده؛ که مهمترین راه جلوگیری از شیوع بیماری واکسیناسیون به موقع و منظم با استفاده از واکسن موثر است.
انتهای پیام