نسبت مشایی و صالحی امیری
مشایی و صالحی گزینه پیشنهادی روحانی برای وزارت ورزش هر دو سابقه مدیریت امنیتی و اطلاعاتی دارند. جالب آنکه هر دوی این چهره ها متولد خطه مازندران هستند. او نیز مثل مشایی سابقه مدیریت فرهنگی دارد و معاون پژوهشهای فرهنگی استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیر گروه پژوهشی فرهنگی و اجتماعی پژوهشکده تحقیقات راهبردی بود. او معاون فرهنگی ستاد انتخاباتی حسن روحانی نیز بود. گفته می شود حسن روحانی توصیه بزرگان برای معرفی نکردن صالحی به مجلس را گوش نداده است. دیروز در صحن علنی مجلس الیاس نادران بعد از آنی که توضیحاتی درباره سوابق صالحی داد گفت که نسبت صالحی به دولت آقای روحانی مثل مشایی به دولت احمدی نژاد است. نگذاریم در این ممکلت مشایی دیگری درست شود.
نسبت هاشمی به روحانی
آیت الله هاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی اردیبهشت ماه امسال هر دو همزمان برای ثبت نام در انتخابات وارد وزارت کشور شدند. اگر این دو نفر رد صلاحیت نمی شدند انتخابات ریاست جمهوری یازدهم می توانست طور دیگری ورق بخورد. وجه شبه این دو نفر در شایعاتی است که در کنار عزل و نصب های دولت پراکنده می شود. درباره هر دو گفته می شود در عزل و نصب های دولت ها نقشی دارند. چندی پیش کاظم انبارلویی
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفته بود هاشمی رفسنجانی در عزل و نصب های اخیر دولت دخالت دارد.به گفته وی همان نسبتی که مشایی با دولت گذشته داشت هاشمی رفسنجانی با دولت فعلی دارد و عملا او مشایی دولت یازدهم شده است که این اتفاق را یک انحراف میدانیم و معتقدیم رئیس دولت باید جلوی این انحراف را بگیرد.
نسبت نجفی به مشایی
محمد علی نجفی گزینه پیشنهادی روحانی برای وزارت آموزش و پرورش وقتی رای نیاورد به همان جایی رفت که مشایی در دولت نهم کارش را از آنجا آغاز کرده بود و بعدها حیاط خلوت دولت احمدی نژاد شد برای چهره های جنجالی. او به سازمان میراث فرهنگی رفت. به جایی که بعد از مشایی در دولت نهم و دهم، بقایی، احمدزاده کرمانی و موسوی را به خود دیده بود. حکمی که روحانی برای نجفی زد برای عده ای یادآور اصرار احمدی نژاد برای نگه داشتن مشایی در کنار خودش بعد از حکم حکومتی رهبری در ماجرای معاونت اولی مشایی بود. بعد از رای عدم اعتماد مجلس به نجفی و حکم روحانی برای نجفی رسانه های منتقد دولت نوشتند او نیز همچون مشایی به سمتی گمارده شد که نیاز به رای مجلس ندارد و صرفا با نظر شخصی رئیس جمهور می تواند بنابراین شیوه اتخاذی دکتر روحانی چیزی جز لجبازیهای سالهای اخیر احمدی نژاد را نوید نمی دهد.
نسبت برادر روحانی به مشایی
اواخر دولت دهم اسفندیار رحیم مشایی سفرهای محرمانه ای به کشورهای مختلف داشت و به رایزنی می پرداخت و پیام های خارجی احمدی نژاد را به کشورهای مختلف می برد. مساله ای که یادآور موضوع موازی کاری در دولت احمدی نژاد در عرصه سیاست خارجی بود. هفته نامه آسمان در یکی از شماره های خود نوشت که حسین فریدون برادر حسن روحانی وظیفه دارد پیام های خارجی برادر را به کشورهای مختلف ببرد. همین وجه شبه باعث شد تا از حسین فریدون هم در مقطعی به عنوان مشایی دولت روحانی یاد کنند.
در کنار تمامی این ها چهره های دیگری هم در دولت یازدهم به مشایی دولت دهم تشبیه شدند. ترکان به خاطر مسئولیت هایی که در دولت گرفته بود یا نهاوندیان به خاطر ریاستش به دفتر رئیس جمهور به عنوان مشایی دولت معرفی شدند. اما واقعا مشایی دولت روحانی کیست؟ این دولت مشایی دارد یا ما مارگزیده هایی هستیم که از ریسمان سیاه وسفید می ترسیم!