به گزارش صبح رابر، اختتامیه اولین رویدادعلمی بسته بندی گیاهان دارویی ومحصولات طبیعی شهرستان رابربه همت ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان باهمکاری جهاد کشاورزی با حضور سرهنگ رضاخواجه حسنی مسئول سازمان بسیج علمی سپاه ثارالله استان کرمان، دکتر فرحبخش نماینده پارک های فناوری استان، مسئولان شهرستانی و جمعی از نخبگان و مدیر عامل کارخانه عسل همراه باتجلیل از برترین آثار در سالن سردار دلها برگزار شد.
سرهنگ علیرضا خواجه حسنی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر در این اختتامیه ضمن خیر مقدم به مسئولان استانی و شهرستانی گفت: امروز اولین اختتامیه رویداد علمی بسته بندی محصولات کشاورزی شهرستان برگزار شده امیدواریم سرآغاز قدم خیری برای شغل و حرفه هایی که بدون پشتوانه رها شده؛ برداشته شود.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری، گفت: علم قدرت میآورد و باعث میشود پله های پیشرفت یک کشور را طی کند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر، با در تبریک فرارسیدن سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی و حلول ماه رجب افزود: ایران اسلامی ما، ایران اسلامی چهل سال قبل نیست؛ امروز با کلمه ما میتوانیم به این خودباوری رسیدیم که یکی از کشورهایی هستیم بدون ما هیچ مشکلی در خاورمیانه و کشورهای اسلامی قابل حل نیست، این یکی از دستاوردهای رسیدن به علم و دانش است.
خواجه حسنی تصریح کرد : سرآغاز همه پیشرفت ها علم است از اهمیت به علم و فناوری می توان به جلسات رهبر معظم انقلاب اسلامی با دانشجویان و نخبگان اشاره کرد.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری گفت: ما باید در ۵۰سال آینده به جایی برسیم تمام کشورهای دنیا زبان فارسی را یاد بگیرند تا بتوانند از علم و فناوری که ما در اختیار شان میگذاریم؛ استفاده کنند، امیداست این پیشرفت کشورمان را شاهد باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین علی علیدادی سلیمانی امام جمعه رابر نیز در این اختیامیه یادآور شد: شهید سلیمانی در شهر رابر در خط مقدم اقتصاد گام برداشته و کلنگ اولین کارخانه گیاهان دارویی و گیاهی را به زمین زده است،او که از همه دوربین ها فراری بود و دوست نداشت جایی اسمی از ایشان برده شود ، متأسفانه شهر رابر چنین نعمت بزرگی را از دست داد اما اکنون عنایت شهید سلیمانی شامل حال شهرستان رابر است.
وی با اشاره به اهمیت جنگ اقتصادی بیان کرد : شهرستان رابر در بحث گیاهان دارویی، محصولات طبیعی و صنایع دستی حرف اول را می زند.
امام جمعه رابر عنوان کرد: رابر شهر تولید است اماباید موانع تولید را از بین ببریم و تولید را رونق دهیم و این آمادگی را داریم مکانی مثل حسینیه جامع را در اختیار تولید کنندگان بگذاریم تا محصولات خود را به فروش برسانند.
وی با بیان اینکه کار اقتصادی با کار عبادی هیچ تفاوتی ندارند گفت: ما در خدمت تولید، پژوهش و تحقیق هستیم و من از همه مدیران اجرایی می خواهم تا زمینه ها را فراهم کنند اگر مشکلی هست در شورای اداری مطرح و پیگیری شود تا این مشکلات رفع شوند.
سرهنگ رضا خواجه حسنی مسئول سازمان بسیج علمی سپاه ثارالله استان کرمان با قدردانی از برگزار کنندگان این جشنواره گفت: رویدادی که امروزه در آن حضور داریم یک رویداد مسأله محور است.
وی، هدف از اجرای این برنامه در راستای سخنان مقام معظم رهبری را راه حل حل مشکلات جامعه علمی و نخبگانی دانست و افزود: اگر در شهرستان رابر ظرفیت های بالقوه و بالفعلی را داریم ولی هنوز شکوفا نشده به این علت است که به این ظرفیت عظیم اهمیت داده نشده است.
وی ادامه داد: در شهرستان رابر تولید انبوه محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی و محصولات دامی وجود دارد ولی هنوز به جایگاه اصلی خود نرسیده چرا که به این ظرفیت ها در شهرستان توجه نشده است.
خواجه حسنی با بیان اینکه یک اصطلاحی به نام زیست بوم علم و فناوری در هر شهرستان وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های خوب و ارزشمند شهرستان در حوزه مجامع علمی همدلی مسئولان شهرستان میطلبد این ظرفیت های شهرستان رابر را بشناسانند.
وی ادامه داد: ما تلاش کردیم فعالیت های علمی را در شهرستان انجام و بقیه فعالیت ها هم به صورت علمی پیش ببریم.
خواجه حسنی بیان کرد: اگر در تولید و فروش محصولات، بازاریابی، برندسازی محصولات دچار مشکلاتی هستیداز طریق علمی و اصولی قابل حل است.
وی، از مسئولین شهرستان خواستار شد: با راه اندازی هسته های علمی و کارگروه های تخصصی در موضوعات مختلف کمک کنند؛جایگاه شهرستان رابر بیش از این شود.
خواجه حسنی با اشاره به اینکه کشور در یک جهش بزرگ علمی است اگر از این قافله عقب بمانیم جبران آن سخت میشود، گفت: باید یک کارگروه تخصصی از موضوعات مختلف در شهرستان شکل گیرد و تمامی مسئولان شهرستان کمک دهند تا اتفاقات خوبی را در شهرستان رقم خورد.
گفتنی است؛ در حاشیه این جشنواره غرفه های توانمندی های دانش آموزی ،صنایع دستی، گیاهان دارویی و محصولات طبیعی شهرستان دایر بود.
انتهای پیام/