استان کرمان جز استان های پیش رو در کتابخوانی و ساخت کتابخانه است و پیش بینی می شود در افق ۱۴۰۴ بتواند به دغدغه رهبر انقلاب در حوزه کتاب دست یابد.
به گزارش” صبح رابر” به نقل از ” بوتیا “، مقام معظم رهبری می فرمایند: من هر زمانی که به یاد کتاب و وضع کتاب در جامعه خودمان میافتم، قلبا غمگین و متاسف میشوم.
این به خاطر آن است که درکشور ما به هر دلیلی که شما نگاه کنید، باید کتاب اقلا ده برابراین میزان، رواج و توسعه و حضور داشته باشد.
اگر به دلیل پرچمداری تفکر اسلامی و حاکمیت اسلام به حساب بیاورید، این معنا صدق میکند؛ چون اسلام به کتاب خواندن و نوشتن، خیلی اهمیت میدهد.
اگر هر منصفی به بیانات نبی مکرم اسلام و ائمه (علیهم السلام) و پیشوایان اسلام نگاه کند و ببیند که اینها در چه زمانی به کتاب و کتابخوانی دعوت میکردند و فرا میخواندند، همه افسانهها از ذهنش شسته خواهد شد و خواهد فهمید که دشمنان اسلام جز این نداشتند که افسانههای کتاب سوزی و کتاب ستیزی را برسر زبانها بیندازند، چون اسلام پرچمدار کتابخوانی است.
افزایش تعداد مراجعین به کتابخانه های عمومی استان کرمان
محمدجواد حسین زاده مدیر کل کتابخانه های عمومی استان درباره آمار کتابخوانی کرمانی های می گوید : در مجموع در سال گذشته بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به کتابخانه های عمومی استان مراجعه کردندکه درمقایسه به مورد مشابه سال پیش رشد۶درصدی داشته است.
وی با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد نسخه های کتاب در کتابخانه های عمومی استان افزود: هم اکنون یک میلیون و۳۱۶ هزار نسخه کتاب در کتابخانه های استان موجود است که این میزان در مقایسه با اسفند ماه سال ۹۱،بیانگر افزایشی ۵ درصدی است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ضمن اشاره به رشد۵درصدی میزان امانت کتاب،گفت: اعضاء ومراجعین کتابخانه های عمومی استان در سال گذشته بیش از دو میلیون و۶۷۰ هزارجلدکتاب به امانت گرفته اند.
استان کرمان جزواستانهای پیشرو درساخت وسازکتابخانه توسط خیرین است
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمان با اعلام افزایش خیرین کتابخانه ساز اظهار داشت:۱۲۲ باب کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که ۲۳ باب از این کتابخانه ها توسط خیران ساخته شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه ها، محمدجواد حسین زاده تصریح کرد: بیش از۱۴ هزار مترمربع از فضای کتابخانه های استان توسط خیران ساخته شده و ۱۶ هزار مترمربع زمین از این طریق برای ساخت کتابخانه اهدا شده است.
وی افزود: انجمن خیرین کتابخانه ساز استان با هدف جذب کمک های خیرین استان به منظور توسعه ، تجهیز و تاسیس کتابخانه های عمومی استان کرمان پس از طی مراحل قانونی موفق به اخذ شماره ثبت شد.
حسین زاده بیان کرد: امیدواریم با تشکیل انجمن همه کسانی که می خواهند در حوزه کتاب و کتابخوانی فعالیت کنند، با ما همکاری داشته و بتوانیم به افق تعیین شده ۱۴۰۴ در این حوزه فرهنگی با همکاری یکدیگر دست یابیم.
احمد علی انجم رئیس دادگستری شهرستان جیرفت گفت: کسی که با کتاب های معنوی و با محتوای تربیتی سر و کار داشته باشد کمتر به سمت و سوی ارتکاب جرم می رود و مجرمان کسانی هستند که با کتاب های مفید مانوس نیستند.
احمد علی انجم روز بااشاره به اینکه کتاب و کتابخوانی تبلور واقعی و نمونه بازر فرهنگ هستند،افزود:اگر برگزاری نمایشگاه کتاب همه ساله در دستور کار مسئولان فرهنگی باشد در مسائل فرهنگی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
وی تصریح کرد: به خانواده ها توصیه می کنم در سبد خرید روزانه خود کتاب را نیز قرار بدهند و همانگونه نسبت به تامین غدای جسم توجه می کنند برای تغذیه روح نیز کتاب و کتابخوانی را به عنوان خوراک معنوی انتخاب کنند.
رئیس دادگستری جیرفت اظهارداشت:کتاب هایی که جنبه سازندگی و تربیتی دارند به خانواده ها و جوانان توصیه می شود که همانا انبیاء هم برای تربیت انسان ها بهترین نوع کتاب را از طرف خداوند متعال معرفی کردند.
وی خاطر نشان کرد:قرآن کریم نشانه بارز کتاب تمام عیاری است که از طرف خداوند متعال برای راهنمایی و هدایت بشر نازل شد.
این مقام قضایی افزود:اگر چه به پیامیر اکرم (س) دسترسی نیست ولیکن قرآن کریم به عنوان ماندگار ترین کتاب که معجزه پیامبر است در گستره تاریخ تاثیر معنوی بی نظیری را در همه عرصه ها دارد.
انجم روز افزود:آشنایی با فرهنگ ناب اسلام از طریق آشنایی با تفسیر قرآن کریم در کاهش جرائم نقش دارد و در مقابل اگر فردی به سمت فرهنگ غرب برود کم کم منحط می شود .
انتهای پیام/