















به گزارش” صبح رابر” به نقل از ناب نیوز ، محمدرضا پورابراهیمی نائب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در جشن خودکفایی و کاریابی ۵ هزار خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان گفت: امروز بودجه کشور کفاف هزینه های جاری نمی دهد و بخشی از منابع بودجه ای به خاطر آثار ناشی از تحریم در بحث فروش کمی نفت و از نظر قیمت که طراحی کشورهای معاند با ماست، با مشکل مواجه شده است.
پور ابراهیمی در ادامه تصریح کرد : برای گذر از این دوران راهی به جز اقتصاد مقاومتی نداریم و رسالتی که در اوج این نگاه برای رویکرد اقتصادی وجود دارد، باید اولین اولویت نظام یعنی اشتغال جوانان باشد.
نائب رئیسس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: در کمیته امداد این بحث خاص تر است و تعامل خوبی بین دولت و مجلس و کمیته امداد وجود دارد و در طرح الحاق برخی مواد به قانون تنظیم مقررات مالی دولت، هشت ماده برای کمک به کمیته امداد در نظر گرفته ایم.
وی اظهار کرد: تمام تلاش ما این بوده که برای کمک به مددجویان امداد از منابع استفاده کنیم و بخشی از این منابع، بانک ها هستند و بانک ها در استان بیشترین همکاری را با کمیته امداد داشته اند.
نماینده مردم راور و کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کرمان رتبه اول در جذب منابع بانکی در ۹ ماهه امسال در کشور را نسبت به سهم اختصاصی داشته است اظهار کرد: ۳۰ میلیارد تومان در استان کرمان برای اشتغال ۳ هزار و ۲۵۰ نفر در کمیته امداد برای اشتغال از منابع بانک ها جذب شده است.
وی افزود: در حال حاضر منابع بانک ها با محدودیت مواجه است و بعد از سال ۹۱ میزان وام دهی بانک ها به یک سوم کاهش پیدا کرد و یکی از چالش های اصلی ما در عرصه اقتصادی است.
محمد رضا پور ابراهیمی گفت: در الحاقیه ماده ۱۱ عنوان کرده ایم ۵ درصد از کل اعتبارات در نظر گرفته شده ۲۰ درصد سهم صنایع، معادن و کشاورزی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی کشور قرار داده شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: صندوق توسعه ملی برای اشتغال و طرح های خرد و کلان اقتصادی کشور ایجاد شده و بعد از گذشت چندین سال، حداکثر استفاده از این صندوق ۵ درصد نمی شود و به هزنیه فرصت در اقتصاد کشور تبدیل شده و ظرفیت منابع در این صندوق وجود دارد اما استفاده نمی شود.
پور ابراهیمی با اشاره به اینکه در دولت قبل و فعلی شاهد عدول از قانون هدفمندی یارانه ها هستیم و این یک نوع استنکاف از حکم صریح قانون است ابراز کرد: طبق قانون دولت موظف است یارانه را براساس میزان درآمد خانوار توزیع کند و باید از سرجمع افراد متمکن کم و به مددجویان امداد و بهزیستی اضافه شود.
وی با تاکید بر اینکه راهی جز ساماندهی بحث یارانه ها نداریم، بیان کرد: سالانه در استان کرمان ۱۶۰۰ میلیارد تومان یارانه توزیع می شود که چهار برابر بودجه عمرانی استان است و باید برای این امر تصمیم بگیریم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کارهای بزرگ حوزه اقتصادی نیاز به جسارت دارد و باید دولت تبعات سیاسی اجتماعی را بپذیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: از کمیته امداد می خواهیم در بخش اقتصادی امداد کار انجام دهد و ظرفیت بزرگی است که بخش اقتصادی در خدمت بخش اجرا برای کمک به مددجویان قرار نگرفته است و باید منابع جاری را به مجموعه هایی مانند موقوفات تبدیل کنیم که منابع مستمر باشند.
انتهای پیام/