به گزارش “صبح رابر”؛ حجت الله پاداش در گفت و گو با خبرنگار”راه آرمان” با تشریح فعالیت جهادگران بسیجی استان کرمان گفت: از سال گذشته با پالایش و ساماندهی صورت گرفته تصمیم بر آن شد تا از گروه های جهادی استانی در محدوده خدمات رسانی خود استفاده کنیم.
مسئول بسیج سازندگی استان کرمان افزود: بومی گزینی گروه های جهادی مزیت های زیادی دارد که آشنایی بیشتر با منطقه و حضور طولانی مدت در مناطق مشخص شده از جمله آن ها است.
پاداش بیان کرد: از طرفی مطالبه گری که توسط گروه های جهادی بومی از دستگاه های اجرایی انجام می شود به دلیل آشنایی بیشتر با منطقه، دقیق و کارشناسی است لذا با همین رویکرد از سال گذشته تا کنون کار را جلو بردیم.
وی به حضور تاثیر گذار جوانان در گروه های جهادی اشاره و عنوان کرد: جوانانی که در این گروه های جهادی حضور پیدا می کنند علاوه بر خودسازی در جهت محرومیت زدایی، مردم داری و مردم نوازی که از اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی است گام بر می دارند.
مسئول بسیج سازندگی استان کرمان هدف فعالیت گروه های جهادی را کمک به توسعه و کارآمدی نظام عنوان کرد و افزود: سازمان بسیج سازندگی تنها نهادی است که قانون و مقررات مجلس را دارد و بر همین اساس ما می توانیم با دستگاه های دولتی در زمینه های مختلف برای اجرای پروژه های کوچک،زودبازده وعام المنفعه موافقت نامه تنظیم کنیم.
فعالیت ۵۴۰ گروه جهادی در استان کرمان
پاداش تصریح کرد: در سطح استان کرمان در سطح اقشار مختلف بسیج تا کنون بیش از ۵۴۰ گروه جهادی را ساماندهی کردیم که هر کدام از ان ها در بخش های تخصصی خوددر حال فعالیت هستند.
وی در ادامه به فعالیت هر کدام از گروه های تخصصی جهادی اشاره کرد و اظهار داشت: در بسیج مهندسین کشاورزی، طرحی را با عنوان ” بسیج همگام با کشاورز” را دنبال می کنیم که برای کشاورز در موقع کاشت، داشت و برداشت محصولات، بر اساس روش های نوین به کشاورزان آموزش می دهد.
مسئول بسیج سازندگی استان کرمان ادامه داد: جهادگران بسیج مهندسینِ صنعت، پالایش و ارزیابی مجتمع های کوچک و زودبازده را در راستای رونق و ایجاد اشتغال انجام می دهند و مشکلات و با بیان موانع آن ها در جلسات استانداری و کارگروه رفع موانع تولید، کمک می کنند که این واحدها رونق خود را از دست ندهند.
پاداش گفت: بسیج حقوقدانان نیز در قالب گروه های جهادی، میزهای حمایت حقوقی را در مساجد محلات مختلف استان برگزار می کنند تا هم مسجد رونق بیشتری پیدا کند وهم پایگاه های بسیج بتوانند ازظرفیت مسجد بهره بیشتری ببرند.
وی خاطر نشان کرد: در بسیج عشایری نیز، جهادگران ما حول محور عشایر در مناطق کمتر توسعه یافته خدمات مختلفی در عرصه های بهداشتی، درمانی، معیشتی و … ارائه می دهند و در راستای حل مشکلات عشایر از هیچ کمکی دریغ نمی کنند.
واگذاری بیش از ۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد مشاغل خانگی
مسئول بسیج سازندگی استان کرمان به فعالیت ۸ هزار جهادگر بسیجی از ابتدای سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: در عرصه کار میدانی بسیج سازندگی فعالیت های وسیعی انجام داده است که طرح های هجرت دانش آموزی از این جمله است.
پاداش در ادامه مطرح کرد: مرمت و زیباسازی مدارس از جمله فعالیت های جهادگران بسیجی دانش آموز است که در سال ۹۷، ۲ هزار و ۳۴۳ نفر جهادگر استان کرمان فعالیت های رنگ آمیزی، لوله کشی، مرمت فضای سبز، حیاط سازی وبرنامه های فرهنگی و عقیدتی مدارس را انجام دادند.
وی تصریح کرد: در سال گذشته در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی حدود ۴ میلیارد تومان اعتبار به متقاضیان واگذار شد که در عرصه های پرورش ماهی، بوقلمون و ایجاد مشاغل خانگی فعالیت کنند و هم چنین بیش از ۴۰۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی راه اندازی شد.
این مقام مسئول افزود: ارائه آموزش های فنی و حرفه ای از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان کرمان است که بیش از هزار و ۲۰۰ نفر در راستای مشاغل معرفی شده آموزش دیدند و این آموزش ها کمک شایانی به ارتقاء کیفیت مشاغل ایجاد شده کرد.
آغاز ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی در حمیدیه توسط گروه های جهادی استان کرمان
پاداش بیان کرد: از اواخر سال گذشته طرحی با عنوان ۷۴۶ واحد مسکن مددجویی برای کمیته امداد، توسط جهادگران بسیجی استان کرمان آغاز شد که در حال حاضر این پروژه بیش از ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در چند روز آینده نیز ساخت ۳۰۰ واحد دیگر برای مددجویان بهزیستی کلید می خورد.
وی با بیان اینکه امسال در ۴۰ سالگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار داریم، عنوان کرد: سازمان بسیج بر همین اساس ۴۰ هزار پروژه زود بازده و عام المنفعه را در دستور کار دارد که از بهمن ماه سال گذشته همزمان با چهل سالگی انقلاب، شروع به فعالیت کرده است.
مسئول بسیج سازندگی استان کرمان در ادامه بیان کرد: ۱۲۰۰ پروژه از این طرح در استان کرمان انجام می شود که قرار است ۳۰۰ واحد مسکونی در راستای همین طرح در منطقه حمیدیه توسط سپاه استان کرمان احداث شود که تا کنون عملیات ساخت ۲۷ واحد، شروع شده و در مراحل فندانسیون است.
پاداش تشریح کرد: مرمت و بازسازی بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی شهرستان حمیدیه نیز توسط جهادگران بسیجی استان کرمان انجام و به مردم تحویل داده شد و در حال حاضر به طور متوسط به صورت روزانه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر در در پروژه ساخت واحدهای مسکونی این شهرستان فعالیت می کنند.
سم پاشی ۳۵ هزار هکتار زمین کشاورزی توسط جهادگران بسیجی استان کرمان
وی به فعالیت جهادگران بسیجی استان کرمان در رابطه با ملخ صحرایی اشاره کرد و گفت: با حمایت گروه های جهادی و کمک به دولت جهت مبارزه با ملخ صحرایی در مناطق جنوبی استان کرمان بیش از ۴۰۰ نفر از افراد گروه های جهادی در این زمینه شرکت و حدود ۳۵ هزار هکتار از زمین های کشاورزی را سم پاشی کردند.
مسئول بسیج سازندگی استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر کشور، در یک موقعیت حساس است و همه باید کمک کنند تا از این پیچ تاریخی به سلامتی گذر کنیم چرا که حل مشکلات و معضلات جامعه تنها با هم افزایی تمام دستگاه ها، روحیه انقلابی و نگاه جهادی که هم اکنون در مجموعه سپاه و بسیج جاری است ممکن می شود.
لزوم تقویت نگاه جهادی در مسئولان
پاداش نگاه جهادی را ضرورت ماندن در دل ها و قلب های مردم عنوان کرد و گفت: اگر مسئولین در هر درجه و مرتبه ای که قرار دارند در راستای نظام حرکت می کردند، مشکلات امروز را نداشتیم بنابراین نگاه به درون و جوان گرایی باید در مسئولان تقویت شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مطالبه گری از مسئولان برای مشکلات تورم، بیکاری، رواج همه جانبه تولید، اشتغال و ازدواج آسان باید مورد توجه مردم و رسانه ها قرار گیرد تا در نهایت بتوانیم بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری حرکت کرد و نظام پویایی را داشته باشیم.
مصاحب و تنظیم: مهدی زاده
انتهای پیام/