حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش “صبح رابر “؛ خاوازی وزیر جهاد کشاورزی امروز در دومین روز از سفر خود به استان کرمان با سفر به شهرستان رابر، از عملیات اجرایی طرح مبارزه با آفت کرم خراط در سطح ۱۰۵ هکتار از باغات گردو روستای ننیز شهرستان رابر کرد.

دراین بازدید سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: ۱۱ هزار اصله درخت گردو موجود است که متاسفانه درصد آلودگی درختان به آفت مذکور ۶۵ تا ۷۰ درصد گزارش شده است.

وی افزود: طرح مبارزه با آفت کرم خراط در سال ۹۶ هم در روستای باب زیتون شهرستان بردسیر در سطح ۳۵ هکتار با ۷ هزار و ۲۰۰ درخت انجام پذیرفت، که با توجه به نتایج بسیار خوبی که عاید باغداران منطقه شده است به عنوان یک سایت الگویی مورد توجه سایر باغداران از دیگر شهرستانهای گردو خیز قرار گرفته است.
شایان ذکر است وزیر جهاد کشاورزی امروز در دومین روز از سفر خود به استان کرمان با سفر به شهرستان های بردسیر ، بافت و ارزوئیه از گلستانهای گل محمدی وکارخانه گلاب گیری زهرا در لاله زار بردسیر، و طرح پرورش بزکرکی، کارخانه کرک جمیل بافت و گلخانه قرنطینه ۶۲ هزار نهال گردو در شهرستان بافت بازدید کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر در حاشیه این بازدید گفت: برای حل مشکلاتی که ما ارائه کردیم در سفرهفته آینده رئیس سازمان کشور به شهرستان های این منطقه مشکلات بررسی می شود .

وی افزود: گزارش صورت جلسه دستاورد وزیر کشاورزی به شهرستان رابر اعلام خواهد شد.

شهرستان رابر واقع در ۱۷۵ کیلومتری غرب استان کرمان قرار دارد که مقام دوم را در تولید گردوی کشور به خود اختصاص داده است .
انتهای پیام












