حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش صبح رابر؛ روز گذشته در آیینی که در سالن سردار دلهابرگزار شد،۲۰۰ دانش آموز دختر پایه سوم ابتدایی شهر رابر رسیدن به سن تکلیف را جشن گرفتند.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان رابر در این آیین ضمن خیر مقدم و عرض تبریک و تهنیت فرا رسیدن جشن عبادت دانش آموزان پایه سوم مدارس ابتدایی دخترانه شهرستان، گفت: هدف از برگزاری این مراسمات تربیت فرزند صالح برای داشتن خانواده های سالم است.
مجتبی افضلی بر نقش والدین بر مسائل اعتقادی و دینی تأکید کرد و افزود: در انجام واجبات دینی، حفظ عفت و حجاب و عمل به احکام اسلامی حساسیت بسزایی داشته و دقیق و کوشا باشید.
امام جمعه رابر در این آیین با اشاره به شرح وظایف افراد موکلف گفت: سن تکلیف، سن بندگی و ارتباط با خداوند است.
وی، با بیان اینکه جشن تکلیف یک امتیاز است افزود: انسان به این قابلیت و شایستگی رسیده که خداوند منّان مسئولیت در اختیار او گذاشته، این جای تبریک دارد.
حجت الاسلام والمسلمین علی علیدادی سلیمانی اظهار کرد: وقتی مسئولی به مسئولیت می رسد و مسئولیت در اختیار او می گذارند، به او تبریک می گوییم؛ در جشن تکلیف خداوند به ما مسئولیت می سپارد؛ این جای تبریک است.
امام جمعه رابر همچنین از همه اوامر برگزاری این جشن تشکر قدردانی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین علی علیدادی سلیمانی در پایان این آیین معنوی دو رکعت نماز به همراه مکلفان در مسجد مصلای حضرت زهرا سلام الله علیها رابر اقامه کرد.
این آیین با حضور امام جمعه، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه، مدیر آموزش و پرورش رابر جمعی از مسئولان نهاد های دولتی، مدیران و عوامل اجرایی مدارس ابتدایی و اولیای دانش آموزان برگزار شد.





















































انتهای پیام











