به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیسجمهور در آئین آغاز عملیات اجرایی کارخانه کاشی و سرامیک که با حضور جمعی مسئولین استانی و کشوری در کشکوییه رفسنجان برگزار شد، گفت: از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم واحد احیای مراکز تولیدی و اقتصادی در ریاستجمهوری راهاندازی شد و در آن مشکلات نقدینگی، مدیریتی، حقوقی، بازار، بررسی و ۶ هزار واحد راکد و نیمهتعطیل به چرخه تولید بازگشتند.
وی افزود: دولت سیزدهم از ابتدای شروع به کارش به مسائل مهم آب و اشتغالزایی پرداخته بهطوریکه در زمینه آب، پنجخط انتقال آب از خلیجفارس و دریای عمان به فلات مرکزی یعنی کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد و فارس در حال اجرا دارد تا مشکلات این حوزه کاهش یابد.
حسینی بیان کرد: اگر چه این آب به مصارف صنعتی و کشاورزی تعریف شده، اما باتوجهبه نامگذاری سالهای اخیر مقام معظم رهبری که تأکید به تولید دارند؛ لذا تولید کلیدواژه حل بسیاری از مشکلات است.
وی اظهار کرد: با تولید، درآمد خانوارها همافزایش میابد و معیشت خانوارها بهبود میابد؛ لذا دولتی سیزدهم از ابتدای کار، واحد احیای مراکز تولیدی و اقتصادی را در حوزه ریاستجمهوری ایجاد کرده و تا کنون بیش از شش هزار واحد تولیدی راکد نیمهتعطیل در کارگروههای متعدد مورد بررسی مسائلی در زمینه نقدینگی، حقوقی، مدیریتی، بازار و… قرار گرفتند و مجدداً به چرخه تولید برگشتند.
وی با اشاره به اینکه دولت بر خصوصیسازی سالم و درست تأکید دارد تصریح کرد: متأسفانه درگذشته دیدیم که عدهای با رانت و با استفاده از موقعیت؛ برخی کارخانههای بزرگ و مراکز عظیم را تعطیل کردند و تجهیزات را در راستای تغییر کاربری فروختند و سرمایه را در کارهای زودبازده به کار گرفتند، اما اکنون دولت فعلی بر خصوصیسازی سالم و درست تأکید دارد و البته حمایت، نظارت و هدایت را دارد تا اشتغال و درآمدزایی تحقق یابد و معیشت خانوادهها بهبود یابد.
حسینی ادامه داد: پروژههای زیادی در راستای اشتغالزایی و درآمدزایی در حال تکمیلشدن هستند بهطوریکه ۴۸ پروژه پیشران و عظیم با اعتبار ۱۷ میلیارد دلار در حوزه گاز، پتروشیمی، نفت و… در صنایع و معادن سرمایهگذاری شدند و قطعاً جذب سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی مهم هستند.
وی تصریح کرد: مردم میتوانند در اجرای پروژهها سرمایهگذاری کنند و در مناطق آزاد در نقاط مختلف کشور بستههای سرمایهگذاری معلوم و تعریف شده و این کار شروع شده و مردم میتوانند در حوزههای خدماتی، صنعتی و معدنی، کشاورزی و… سرمایهگذاری کنند که البته متأسفانه ۱۵ درصد در این مسیر سرمایهگذاری کردند.
دکتر حسینی گفت: تأکید آیتالله رئیسی هم تسریع در این روند و رسیدن به نتایج مطلوب اشتغال و درآمد برای خانوادههاست و ضمن اینکه در برنامه پنجساله هفتم توسعه، تأکید شده که مدارس و دانشگاهها نیروی ماهر تربیت کنند.
کارخانه تولید کاشی و سرامیک در مساحت ۱۲ هکتار و با اعتبار پیشنهادی ۱۵ هزار میلیارد ریال در کشکوییه در بازه زمانی دو سال آینده راهاندازی خواهد شد و در گام نخست ۵۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.