حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
مداح بومی شهرستان رابر گفت : با گذشت ۲۰ سال از این مراسم معنوی که هر ساله در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ،مراسم تشییع جنازه نمادین و شام غریبان از جلوی مسجد جامع تا گلزار شهدای گمنام برگزار می شود ،که امسال بدلیل نامساعد بودن هوا در مسجد جامع بر پا شد .
به گزارش ” صبح رابر” مراسم شام غریبان شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پنجشنبه شب درفضای سوگ واندوه درمسجد جامع در شهررابر برگزار شد.
در این مراسم پر فیض، سخنران حجت الاسلام شهابی به شباهت های فاطمه سلام الله علیها به شب قدرپرداخت و گفت : پیامبر اکرم (ص) فرمودند : فاطمه، فاطمه نامیده شد، چون که مردم از شناخت فاطمه عاجزند .همانطور که شب قدر مخفی و نامعلوم است، زمان شهادت و قبر فاطمه زهرا(س) نامعلوم است.
وی با اشاره به وجود پر خیر و برکت فاطمه زهرا (س) تصریح کرد : همانطور که عبادت در شب قدر ارزش پیدا می کند توسل به فاطمه زهرا (س) ارزش دارد عبادات ما زمانی قبول می شود که محبت اهل بیت (ع) را در دل داشته باشیم ، بسیاری از مردم به واسطه محبت فاطمه ،در دنیا و آخرت سعادتمند می شودند .
دراین مراسم معنوی دوستداران اهل بیت عصمت وطهارت ضمن برگزاری آیین مداحی ، نوحه خوانی وسینه زنی در سوگ شهادت آن بانوی بزرگ اسلام گریستند.
























