ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
0:49:02 - پنجشنبه 12 تیر 1393
افراد مبتلا به دیابت که انسولین درمانی میکنند نباید روزه بگیرند و مبتلایان به دیابت نوع ۲ نیز برای روزهداری باید به طور قطع با پزشک متخصصشان مشورت کنند. به گزارش ” صبح رابر“به نقل از باشگاه خبرنگاران، اسدالله رجب رئیس انجمن دیابت ایران گفت: مشورت با پزشک متخصص غدد را شرط اصلی روزهداری برای مبتلایان […]
افراد مبتلا به دیابت که انسولین درمانی میکنند نباید روزه بگیرند و مبتلایان به دیابت نوع ۲ نیز برای روزهداری باید به طور قطع با پزشک متخصصشان مشورت کنند.
به گزارش ” صبح رابر“به نقل از باشگاه خبرنگاران، اسدالله رجب رئیس انجمن دیابت ایران گفت: مشورت با پزشک متخصص غدد را شرط اصلی روزهداری برای مبتلایان به دیابت دانست و افزود: روزهدارها در ماه مبارک رمضان، زیاد رویها و سهل انگاریها را به توجه و تمرکز برجسم و روح تبدیل میکند و درصورتی نتایج آن برای روزهداران سودمند خواهد بود که از سلامت جسمانی برخوردار باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: مبتلایان به دیابت قادر به روزهداری هستند که قبل از ماه مبارک رمضان آموزش لازم دیده باشند و در مورد وضعیت جسمانی خود با پزشک متخصص غدد مشورت کرده باشند.
رجب در مورد شرایط روزهدارها مبتلا به دیابت که انسولین درمانی میکنند، اینگونه بیان داشت: مبتلایان به دیابت که انسولین تزریق میکنند به دلیل اینکه باید در طول روز به دفعات غذا بخورند بنابراین نمیتوانند روزه بگیرند و چنانچه بر روزهداری اصرار دارند باید با پزشک خود مشورت کنند.
وی درخصوص بیماران مبتلا به دیابت که داروهای غیر از انسولین مصرف میکنند، یادآور شد: این بیماران در صورتیکه نتیجه تست قندخونشان ۲ ساعت قبل از وعده سحری حداکثر ۱۳۰ میلی گرم برصد باشد و دو ساعت بعد از وعده سحری قندخونشان حداکثر ۱۸۰۷ میلی گرم بر صد باشد و بین ساعت سیزده تا پانزده بعدازظهر کمتر از ۷۰ میلی گرم بر صد باشد و قندخون ۲ ساعت قبل از وعده افطاری آنها حداکثر ۱۸۰ میلی گرم بر صد باشد، میتوانند روزه بگیرند.
رجب در مورد بیماران مبتلا به دیابت که بدون دارو قند خونشان را کنترل میکنند، خاطر نشان کرد: این بیماران برای روزه دارها باید به طور قطع با متخصص غدد مشورت کنند.
انتهای پیام/